Mico Lampinen 64,64 YAG:ssa

0
Mico Lampinen

Teksti Aulis Tiensuu

Someron Esan Mico Lampinen voitti Lappeenrannassa Suomen suurimmassa yleisurheilukisassa Youth Athletics Gamessa P15-sarjan kiekonheiton tuloksella 64,64. Toiseksi heittänyt Nurmijärven YU:n Aatu Kangasniemi jäi tuloksellaan 59,67 lähes viiden metrin päähän ja seuraavat jo reilusti toistakymmentä metriä.
Lappeenrannan heittopaikka oli Lampisen mielestä hieman hidas, mutta kilpailujen tunnelma sitäkin parempi. Lampinen oli ainoana esalaisena mukana kaikkiaan noin 1200 nuorta urheilijaa koonneissa YAG-kilpailuissa.
Seuraavaksi Mico Lampinen heittää huomenna Varsinais-Suomen piirin edustajana taas puoli kiloa painavampaa M17-sarjan kiekkoa neljän piirin piiriottelussa Kuortaneella. Veli Max Lampinen työntää piiriottelussa kuulaa ja heittää moukaria.