Missä meteoriitti on?

0

Ohessa uutinen Varsinais-Suomi -lehdestä 25.2.1937. Sen mukaan Somerolta on löydetty meteoriitti. Tietääkö kukaan Somero-lehden lukioista, mikä on sen kohtalo, missä se nyt on?
Ilpo Lagerstedt, Hki, tietokirjailija

Kiitos kaikille Somerniemen Musiikkiteatterin tekijöille. Korona-aikana olette harjoitelleet vahvan ja hienon Täällä Pohjantähden alla -esityksen. Erityiskiitos lapsille ja nuorille näyttelijäsuorituksista, olitte mahtavia!
Salkolalaiset

Ymmärrän, että tarvitsemme kaikki maataloutta saadaksemme ruokaa. Se ei mene jakeluun, että työtä pitää tehdä yöllä kahden aikaan. Keskustan yöralli ei ole ainoa häiriö Somerolla.
Onko pakko?

Niille, jotka turha-ajavat pääkatua edestakaisin yötäpäivää pikkuautoilla, mopoilla, traktoreilla, mönkijöillä ynnä muilla, voisi rakentaa liikennepuiston, jossa voisivat ajaa polkuautoilla.
Ideoija

Miksi koiria ottaa, kun pidetään vaan pihalla räksyttämässä aamusta iltaan? Ajatelkaa jo vihdoinkin naapureita!
Kyllästynyt

Sananparsi sanoo ”Pienenee kuin pyy maailmanlopun edellä.” Tuleeko nyt maailmanloppu? Osaako kukaan selittää, miksi hiekkatie kavennetaan jopa 5 metrin levyiseksi? Ojat viistetään niin, että runkokivet tulevat näkyviin. Kuitenkin ojan pohjalla on paikkapaikoin sakeat heinätukokset. Kun kaksi isoa autoa ajaa vastakkain, niin vähintään sivupeilit osuvat yhteen. Jalankulkijoilla ei silloin ole tilaa. Joka talvi Kimalantiellä autoja luisuu ojaan. Itse heräsin aamukuuden jälkeen, kun sänky tärähti. Pelästyin, että osuiko kaivuri sähkökaapeliin, joka on asennettu tontillemme tien alitse?
Pitääkö Kimalantie laittaa yksisuuntaiseksi?