Terveisiä veneilijöille, terveyskeskukseen ja muuallle

0

Somero-lehden tekstarien puhelinnumero ei ota vastaan kuvia. Kuvalliset tekstarit tulee lähettää sähköpostiosoitteeseen toimitus@somerolehti.fi.
Toimitus

Aikuisen pitäisi valvoa, ettei lapsi ymmärtämättömyyttään juoksuta koiraa näillä helteillä.
Helle voi tappaa

Lämpimät kiitokset Someron terveyskeskuksen fysioterapian Leilalle! Sain kaiken avun, ohjeet ja vinkit tuplapolvileikkaukseni jälkeen.
Valmis takaisin ratsaille

Veneilijät ja vesijetteilijät huomio! Muistakaa tyhjäkäyntinopeus Rantatuvan edessä, siltojen välissä ja muutoinkin rantojen läheisyydessä. Ei ole kuin ajan kysymys milloin tulee vahinkoa.
Peter Rantatuvasta

Somero on hieno kesäkaupunki.
Tietoisesti paikkakunnalla poikennut

Olli Salomäenpäältä suoraselkäinen kirjoitus. Hän sanoi sen, mitä monet ovat ajatelleet jo vuosia.
Kritiikin pitäisi kehittää, ei kiehuttaa

Aivan mieletön musikaalielämys Somerniemellä. Musiikkiteatteri teki taas sen, mihin on totuttu. Loistavan esityksen. Antti Kemppainen on ohjannut jättiläisestä vielä suuremman. Roolihahmot osuvia ja lauluosuudet aivan mielettömiä. Loistavaa teatteria on aina joku ”kriitikko” arvostelemassa. Niiden kirjoitukset pitää kääntää positiiviseksi ja jättää se pieni negatiivinen värinä elämään omaa elämäänsä. Te kaikki jotka olette Täällä Pohjantähden alla spektaakkelissa mukana, olette todellisia supertähtiä! Vaatii mielettömän ponnistuksen ensinnäkin osallistua tällaiseen, saatikka vielä loistaa suuren yleisön edessä. Te kaikki loistitte ja kirkkaasti. Hyvää kesää!
Jaska Sevon

Somerniemen Musiikkiteatteri, teitte sen taas. Mahtavan esityksen ”Täällä pohjantähden alla”. Varsinkin Mikael Karvia, teit sataprosenttisen suorituksen. Riipaisevaa oli vankileiriltä palaaminen, teit sen ammattimaisella taidolla. Kaikki olivat hyviä, mutta sinä olit tähti.
Nainen

Tietääkö toimitus kaikki nimimerkin takana piilottelevat?
Kysyjä

Toimitus ei julkaise yleisönosastokirjoituksia tai tekstareita, ellei mukana ole nimeä tai yhteystietoja. Tekstarien lähettäjistä tulee automaattisesti mukana puhelinnumero.
Toimitus