Tienparannustyöt maantie 2403:lla Salon Perttelin ja Someron Lautelan välillä alkavat heinäkuun alkupuolella. Uutta asvalttia on tulossa 9,4 kilometriä.

Päällystystöitä valmistelevia rakenteenparantamistöitä tehdään myös maantiellä 12227, Oinasjärventiellä välillä Kiikala–Oinasjärvi. Myöhemmin tehtävässä asvaltoinnissa uutta pintaa tulee 7,2 kilometriä.

Töitä tehdään päivä- ja ilta-aikaan, joten tielläliikkujien on syytä varautua viivästyksiin. Työmaiden kohdalla on alennettu nopeusrajoitus ja tielläliikkujien tulee noudattaa varovaisuutta työmaan läheisyydessä ajaessaan.

Keskikesän helteet saattavat myös aiheuttaa muutoksia aikatauluihin. Jos uuden asvalttipinnan jäähtyminen ja kovettuminen hidastuu, päällystetty kaista joudutaan pitämään liikenteeltä suljettuna pidempään. Ajo liian kuumalla ja pehmeällä päällysteellä aiheuttaisi asvaltin pintaan muodonmuutoksia, joka mitätöisi päällystyön tavoitteet.