Janna Jensenille SM-hopeaa esteratsastuksessa

0
Janna Jensen ja

Somerolainen Janna Jensen saavutti hevosellaan Julie v.d. Verbindingshoeven SM-hopeaa esteratsastuksen Suomen mestaruuskisojen avoimessa luokassa. Suomen mestaruuden voitti janakkalalainen Sanna Backlund hevosella Elano.

SM-kilpailu Seinäjoen Ravikeskuksessa keskeytettiin onnettomuuden vuoksi avoimen luokan finaalikierroksella. SM-mitalit jaettiin sen perusteella, mikä tilanne oli kolmen osakokeen kilpailussa finaalin ensimmäisen kierroksen jälkeen.

Hopeaa voittaneen Janna Jensenin ja Julie v.d. Verbindingshoeven tulos oli 6,74 virhepistettä. Somerolaisratsukko oli ensimmäisenä päivänä viides ja nousi lähelle kultaa. Jensenillä on SM-kulta vuodelta 2014 ja pronssi sitä aiemmalta vuodelta.

Suomen mestaruuden voittaneen ratsukon virhepistemäärä oli 5,12.