Kiitoksia, järkytyksiä…

0

Vanhojen tanssit hoidettiin fiksusti, kun tanssijoilla oli maskit. Olisi ollut ikävää, jos jälkeen päin olisi saatu kuulla useasta tartunnasta.
Järki kädessä

Miksi murehtia isojen luokkakokojen perään. Nykyluokat ovat oppilasmääriltään pieniä verrattuna entisiin. Ei pidä aliarvioida tämän päivän vekaroita. He ovat fiksuja ja oppimiskykyisiä. Totuus on, että vanhusväestön osuus Somerolla kasvaa, ihan kuten muissakin samantyyppisissä kunnissa, ei lasten määrä. Eli mikä ryhmä täällä rahaa tarvitsee?
Ennenkin opittiin

Irvistelijöille tiedoksi, että ajakaa Kimalantie Turuntieltä Häntälään. Tien leveys on 5,4 metriä, 5,7 metriä. Jossakin mutkassa tien kaltevuus on 60 senttiä. Tervetuloa talvi ja ojaan luisumiset! Rekkakuskit vastaantulotilanteessa jatkavat matkaa ilman sivupeilejä.
Vanha totuus: kahden tuuman jööti ei mahdu tuuman putkeen

Kyllä Jaatilasta on löytynyt kummankin nimen kantajia, olen tuntenut molempia.
Vanha somerolainen

Kuka näitä konsulttitutkimuksia kaupungilta tilaa? Veronmaksajatko ne maksavat? Purkakaa koko Somero.
Saadaan säästöjä ja vetovoimaa

Huh! Olipa järkyttävä esitys eri säästöistä Somerolla! Esimerkiksi kaikki koululaiset saman katon alle. Kuinka suuriksi luokkakoot kasvavatkaan. Sana konsultti saa näkemään punaista!
Joukkopako Somerolta alkakoon

Muistakaa ajatella oppilaitakin. Liian suuret luokkaryhmät eivät ole oppilaiden kannalta hyödyllisiä. Oppiminen siinä kärsii.
Kirkonmäen koulun puolesta

Tekstarinumero ei ota vastaan kuvia. Lähetä kuvalliset viestit sähköpostiosoitteeseen toimitus@somerolehti.fi.
Toimitus