Marika Virtaselle voitot SM-kisojen alla

0
Marika Virtanen

Teksti Aulis Tiensuu

Someron Esan Marika Virtanen kävi runsaan viikon ”korkeanpaikan leirillä” Lapin maisemissa ja matkallaan kävi parit moukarikisat. Kuusamossa hän voitti naisten kisan tuloksella 53,34 ja Iisalmessa N19-sarjan tuloksella 51,62.
Seuraavaksi Virtasella on ensi viikonloppuna edessään N19-sarjan SM-kilpailut Turussa, jossa hän ainoana edustaa Esaa lauantaisessa moukarikilpailussa. Silja Kosonen ei pääse tänä vuonna SM-kisoihin, sillä hän matkustaa ikäluokan MM-kilpailuihin Keniaan perjantaina.
Esasta Turun SM-kilpailuissa on mukana myös Saara Suonpää , joka juoksee 400 metriä perjantaina ja 200 metriä sunnuntaina.
Esan Jenni Vuori kisasi Nokialla naisten keihäskilpailussa heittäen toiseksi tuloksella 46,16.

SM-kilpailut kutsuvat myös Somerolla

Ensi perjantaina käydään myös Somerolla jokavuotiset Someron kaupungin yleisurheilumestaruuskilpailut. Kilpailut ovat avoimet ja niissä myös juoksulajeissa saadaan viralliset sähköajat. Juoksu-, hyppy- ja heittolajeja on 9-vuotiaiden sarjasta yleisiin sarjoihin, joten nyt kaiken ikäiset joukolla tekemään omia parhaita tuloksia.
Kilpailuihin ilmoittautuminen on avoinna kilpailukalentri.fi -sivuilla keskiviikkoon saakka, mutta mukaan pääsee vielä kilpailupaikallakin ilmoittautumalla.
SM-viikonloppu jatkuu vielä sunnuntaina käytävillä Someron Esan seiväshyppymestaruuskilpailuilla, jossa on miesten sarja sekä tyttöjen ja poikien juniorisarjat. Niihin ilmoittautuminen on auki perjantaihin saakka. Miesten kilpailussa nähdään muun muassa kauden kärkimies Mikko Paavola ja häntä haastamassa Esan Tommi Holttinen.