Mikä on paras torin paikka Somerolla?

0

– Paras on tässä, koska meidän elinkeinonharjoittajien pitää päästä paikalle kuorma-autolla, peräkärryillä, pumppukärryillä ja rullakoilla. Myyntiä varten tarvitaan isot tilat. Tänne pääsee väljästi tulemaan. Asiakkaat ovat tottuneet tähän vuosikymmenten varrella. Kesä on todella tärkeä meille. Jotain tienvarsimainontaa voisi harkita, jos se toisi uusia asiakkaita, Veijo Tonteri painottaa.

Kauko Lehto

– Miksi paikkaa pitäisi muuttaa? Tämä on toimiva ja hyvä, kaikki jo valmiina. Tätäkin voisi kehittää kojuilla, joihin paikalliset voisivat tulla myymään. Voitaisiin rakentaa kahvilarakennus, joka oli alkuperäisessä suunnitelmassa. Tai laittaa kunnon esiintymislava, torivalvoja Kauko Lehto ehdottaa.

Ari Hietanen

– Se on tässä! Olisi ihan järkyttävän hullua siirtää tämä johonkin puiston kulmaan. Me liikumme aina pitkällä peräkärryllä monissa paikoissa, ja Somerolla on tosi moni asia kunnossa. On tasainen kova piha ja vessat. Tätä voidaan kehittää vielä lisää, torikauppias Ari Hietanen innostaa.

Kari Korpi-Seppälä

– En ole asiaa enempää ajatellut. Mutta nykyinen paikka on ihan hyvä. Ei sitä kannata sieltä minnekään siirtää. Siinä se on ollut jo iät ja ajat, Kari Korpi-Seppälä sanoo.

Somero-lehden verkkosivujen kyselyssä nykyistä paikkaa kannatti 49 äänestänyttä. Hämeentien varsi suihkulähteelle asti sai 5 kannattajaa, Kiiruuntie + Kiiruun puiston kulmaus 10 ja linja-autoasema 22.