Mitä tarjolla kotipalvelujen tukipalvelutuottajien infossa?

0
Tukipalveluilla tarkoitetaan esimerkiksi ateriapalveluita, vaatehuoltoa, siivousta, kylvetystä ja saattajapalveluja.

Someron kaupunki pitää 2. syyskuuta infotilaisuuden tukipalvelutuottajille tai sellaisiksi haluaville. Mikä on tilaisuuden sisältö?

– Jos olet tukipalvelutuottaja ja haluat kehittää toimintaasi ja yhteistyötä kaupungin kanssa tai olet kiinnostunut tällaisen yritystoiminnan aloittamisesta, niin kannattaa tulla mukaan infotilaisuuteen, toteaa kaupungin kehittämisasiantuntija Antti Leino.

Tulevaisuudessa tarve sosiaalihuoltopalveluiden ehdot täyttäville kotipalveluille ja niiden tukipalveluille tulee lisääntymään. Tällaisilla kotipalvelujen tukipalveluilla tarkoitetaan esimerkiksi ateriapalveluita, vaatehuoltoa, siivousta, kylvetystä ja saattajapalveluja sekä sosiaalista kanssakäymistä edistäviä palveluja henkilöille, joiden toimintakyky on sairauden, iän, vamman tai muun vastaavan syyn vuoksi alentunut.

– Someron kaupungin perusturva- ja elinvoimapalvelut haluavat edistää paikallisen, tukipalveluja tarjoavan yritystoiminnan toimintaedellytyksiä, joten siksi järjestämme aiheesta kiinnostuneille uusille ja jo toimiville yrityksille tämän infotilaisuuden.

Aiheina iltatilaisuudessa on muun muassa henkilökohtaisen avun palvelusetelin käyttöönotto Somerolla tänä syksynä sekä väestörakenteen muutokset. Myös, mitä tarkoittaa ja mitä edellyttää tukipalvelujen arvonlisäveroton myynti.

Mukana tilaisuudessa on perusturvan johtoa ja asiantuntijoita sekä kaupungin elinvoimapalvelut.

– Tarjoilun varaamiseksi ja terveysturvallisen tilaisuuden mahdollistamiseksi pyydämme ilmoittautumaan etukäteen, muistuttaa Leino.

Ilmoittautumislinkki löytyy kaupungin kotisivuilta.