Omituinen käyttäytyminen ja muuta

0
Seiska

Vai koirien pitäisi päästä kaikille uimarannoille. Eikö yksi ranta riitä. On paljon ihmisiä, jotka pelkäävät koiria. Ihan oikeasti. Pitääkö heidän väistää? Enemmän pidän ihmisten kuin koirien seurasta.
Kohtuus sentään

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymän toiminnassa Someron on edelleen syytä olla mukana, vaikka toimintaa on huomattavasti hankaloittanut siirtyminen Hämeestä Varsinais-Suomeen. Talousalueena Forssan seutu on kuitenkin keskeinen jo senkin takia, että asumme tällä alueella. Oliko maakunnan vaihdolla joitakin etuja, siihen en ota kantaa, mutta haittaa siitä on ainakin ollut yhteistyölle LHKK:n kanssa. Olemme nyt toisen Ely-keskuksen alueella, johon lisämausteen tarjoaa vielä tuleva sote.
Teuvo Kuu-Karkku

Sattui eräällä tilalla omituinen käyttäytyminen. Tilan rouva ei halunnut ymmärtää, että olin tilan suojeluasiassa liikkeellä. Olin todennut tilalla olleen aiemmin runsaasti väkeä, ehkä anastamistarkoituksessa. Havaittuani tilan miehen auton, ajattelin mennä kertomaan havainnoistani, mutta rouva alkoi huutamaan, että ei tänne saa tulla. Syytti minua jopa uhkailusta. Se päätös tuli selväksi, että en enää korviani lotkauta, jos joku on luvattomissa puuhissa. En myöskään ala suojelemaan kenenkään tiloja.
Kiittämättömyys on maailman palkka

Onko Somerolla mahdollista aikaistaa omaa vuoroaan koronan kakkosrokotteessa?
Odottavan aika on pitkä

Suurkiitos Katutanssien järjestäjille. Jälleen kerran upeat järjestelyt ja loistavaa musiikkia. Kesän ehdoton kohokohta, jota sadekaan ei kyennyt himmentämään. Ja kiitos siitä, että vuodesta toiseen jaksatte tuottaa meille muille iloa.
Neljä tyytyväistä

Maskit hukassa Katutansseissa?
Onneksi sade huuhteli

Voihan rähmä, mikä keli. Mutta kiitokset joka tapauksessa Katutansseista ja myös niiden etkoista Helmessä.
Nauttinut

Somero-lehden tekstarien puhelinnumero ei ota vastaan valokuvia. Kuvalliset viestit tulee aina lähettää sähköpostiosoitteeseen toimitus@somerolehti.fi
Toimitus