Tehomies Istrefin liigaura jatkuu Somerolla

0
Tuttu mies kantaa SoVo Futsalin kymppipaitaa tulevallakin liigakaudella.

Teksti Juha Laakso, kuvat Kari Eerikäinen

Futsal-Liigan pistekuningas Arber Istrefi nähdään syyskuussa käynnistyvällä liigakaudellakin Someron Voima Futsalin miehistössä.
Istrefi, 31, on edustanut somerolaisseuraa pääsarjassa jo seitsemän kautta. Hän on voittanut liigan runkosarjan henkilökohtaisen pistekuninkuuden neljällä täydellä kaudella ja kerran myös epävirallisemmin, kesken jääneessä sarjassa.
Viime kaudella SoVon espoolaisvahvistus takoi runkosarjan uusiksi piste-ennätyslukemiksi 47 maalia + 26 maaliin johtanutta syöttöä, eli yhteensä 73 tehopistettä.
– ”Arben” kanssa ollaan koettu niin ylä- kuin alamäetkin. Yhteinen unelma ja tavoite mestaruudesta vievät meitä yhdessä eteenpäin, SoVo Futsalin manageri Jarkko Ihalainen totesi jatkosopuksen julkistuksen yhteydessä.

Arber Istrefi

Myös Bushi on jatkamassa

Eilen Ihalaisen oli tarkoitus täydentää joukkueensa sopimuspelaajien listaa toisen monivuotisen luottopelaajan, eli Mergim Bushin nimellä. Tämän jälkeen SoVo Futsalilla on koossa kolmen maalivahdin ja kahdeksan kenttäpelaajan vahvuinen miehistö.
– Täydennyksiä tietysti vielä tarvitaan ja muutamia nimiä saadaan (sopimus-)papereihin ennen elokuun lopussa käynnistyvän yhteisharjoittelun alkamista.
– Muutaman pelaajan osalta futsalkauden aloitus saattaa jonkin verran viivästyä, koska heidän jalkapallojoukkueillaan tämän kauden pelit voivat jatkua tavallista pidemmälle syksyyn, Ihalainen valottaa seuransa sopimustilannetta.
Alustavan ohjelman mukaan Futsal-Liigan avauskierros pelataan syyskuun 11.–12. päivinä. SoVo Futsalin on tarkoitus aloittaa kautensa kotiottelulla Espoon Golden Futsal Teamia vastaan sunnuntaina, syyskuun 12. päivänä.

Mergim Bushi (11) ja Arber Istrefi.

SoVo Futsalin pelaajasopimukset kaudelle 2021–22:
Maalivahdit:
Nevzat Mustafa, Niko Rikkilä ja Joel Salonen.

Vihreään pelipaitaan sonnustautunut maalivahti Nevzat Mustafa.

Kenttäpelaajat: Arber Istrefi, Valdrin Seferi, Valmir Seferi, Pyry-Ville Korhonen, Antti Korhonen, Elmeri Andersson, Vilho Ståhlström ja Mergim Bushi.