Toiselle autoilijalle. Samalla logiikalla varmaan sitten voisi ajatella niin, että 60 km/h -merkki olisi symbolisesti vaikkapa neliö, 80 km/h olisi esimerkiksi viisikulmio ja niin edelleen. Nehän me kaikki autoilijat hyvin oppisimme muistamaan!
Autoilija

Tienvarren puskia ei tarvitse ihan 200 metriä poistaa, kun jo on turvallisempi – riittää kun tehdään harkiten sopivista paikoista. Olisi muuten mainio työ työttömille ja ennaltaehkäisevää rahan- ja elämänsäästöä liikenneonnettomuuksien vähentämisessä.
Peurat metsästämällä

Keskustan huolestuttavan lukuisia aivan tyhjänä olevia liikkeitä olisi tärkeä saada käyttöön. Laskekaahan vuokrahintoja, voisi auttaa!
Suutariako tarvitaan?

Onko Someron nuorilta kysytty, mitä he odottavat urheilukentän saneeraukselta? Muuten on aika vahvasti sanottu, että ”somerolaisille riittää pienempi kenttä”. Lainaus on SSS:sta 14.9.2021.
Teuvo Kuu-Karkku

Hyvä ”Kolaroimatta ajanut”. Valitettavasti eivät kauriit, peurat eivätkä myöskään hirvet arvioi autojen nopeuksia. Toki hiljaisilla nopeuksilla ehtii paremmin väistää ja hiljentää, mikäli sorkkaeläin hyppää tielle kauempaa, eikä ota kipeää kuin sorkkaeläimeen, mikäli eläin tulee puskista suoraan eteen. Se osuma kun ei ole vauhdista kiinni. Eivät ne osaa ikävä kyllä valita, kenen alle kannattaa hypätä, joten voivat vahingossa tulla vaikka mopoauton syliin.
Sieltä ne vaan tulevat

Mielenkiintoinen ehdotus ja idea on kaupungintalon poistaminen ja torin perustaminen paikalle. Se olisi markkinapaikkana hyvin kaunis – ympärillä puistoa ja hieno Aholan talo. Vanhan Yhteiskoulun historiaakin olisi paikassa. Tyylikkäästi kulttuurigalleria vieressä ja lähellä urheilukenttä isommille tilatarpeille. Vanha Liniskin saattaisi nousta hyödylliseksi ja liikenne Someron ja lähiseutujen, jopa Helsingin välillä vilkastua!
Torilla tavataan?

Älkää purkako! Lahjoittakaa taiteilijoille: työ-, näyttelytila, asunto ja taidekuja koivujen katveeseen. Nuorisolle harrastus- ja soittotilaa. Yhdistyksille, yrityksille. Viimeisenä keinona; antakaa luonnolle vapaat kädet ”purkuun” tai auttakaa sitä valtaamaan talot kasvustolla.
Olemassaoleva arvokasta