Tekstareita liikennemerkkien ymmärtämisestä, Someron päätöksenteosta

0

Lämmin kiitos sinulle, ystävällinen nuori mies, joka löysit postilaatikkomme viereen pudonneen kirjeen ja toimitit sen oikealle vastaanottajalle!
Antintien asukas

Someron päättäjät elämänkoululaisia, kova motivaatio päästä pätemään, mutta taidot eivät vaan yksinkertaisesti riitä. Vuodesta toiseen samat naamat äänestetään valtuustoon ja valitaan hallituksiin sekä lautakuntiin. Siihen riittää se, että on syntynyt tiettyyn sukuun, millään muulla ei sitten olekaan väliä.
Elämän koulu

Pitäisiköhän ihan oikeasti laittaa vaihtoon jotkut näistä lautakuntien jäsenistä? Kyllä pitäisi. Ymmärtäisivät edes itse lähteä, mutta kun ei.
ACDC

Miksi somerolaisia kehotetaan malttamaan menemästä koronatesteihin? Ruuhka on varmasti todellinen ja samankaltainen kuin muuallakin Suomessa. Mutta muualla muistutetaan kotitestaamisen tärkeydestä, mitä täällä ei.
Testaukseen on keinoja

Nimimerkille Autoilija. Ei tarvitse ruveta hölmöilemään. Suurin osa liikennemerkeistä on symbolisia. Muutama vuosi sitten tuli taas uusia liikennemerkkejä, niihinkin kannattaa tutustua, ettei riko lakia vahingossa. Lisäksi taajamamerkki 50:n rajoituksineen on ollut käytössä vuodesta 1982, joten opetteluun on ollut aikaa runsaasti.
Toinen autoilija

Onkohan nimimerkki Autoilija ajanut muualla kuin Suomessa, vaikka nyt edes Tanskassa. Tottahan se on, että se pyöreä 50 lätkä on esimerkiksi dementiselle selkeämpi. Pihakatukin on samalla nopeusrajoitus. Pitäisikö sekin muuttaa?
Monia symbolisia

Jos matonpesupaikka huolestuttaa, niin miksi itse käyttää sitä.
Make

Vanhusten viikko lähestyy. Mitähän kivaa ne keksivät nyt Akustinpuistoon?
Puistovahti

Someron kaupungin julkisia tilinpäätösasiakirjoja vuodelta 2020 ei vieläkään ole saatavana kaupungin nettisivuilta, miksi?
Avointa tiedottamista

Tilinpäätösasiakirjat ovat koko ajan olleet ja ovat parhaillaankin saatavilla kaupungin nettisivuilta valtuuston 14.6.2021 tilinpäätöskokouksen kokousliitteistä. Valitettavasti ne olivat jääneet lisäämättä myös kaupungin kotisivujen ”Talous ja strategiat” -osioon, jossa ne ovat nähtävillä pidempään kuin pöytäkirjojen normaalin nettinäkyvyyden ajan. Nyt ne löytyvät myös sieltä. Kiitos huomiosta!
Kaupunginjohtaja Sami Suikkanen

Ehkä Someron valtuutettujen on hyvä jättää omaan arvoonsa FB-juttujen pitäisi, tulisi, olisi, kolisi ja menisi tarinat. Tulkoot ne sitten kuinka arvovaltaisen tahon tahansa sanomana. Ne ovat vain suosion kalastelua. Johan meille nauraa naapurikuntien hevosetkin päätöstemme vääntelystä.
Pysytään asiassa

Löytynyt naisten rannekello jalkakäytävältä Kuisman liikkeen edestä. Asiaa voi kysellä tuntomerkkejä vastaan Somero-lehden toimituksen puhelinnumerosta 050 5130 375.
Toimitus