Betonia vai puuta?

0
Hoivakoti "Uusi Tervaskanto" tulee aikaan korvaamaan kuvassa olevan vanhan Tervaskannon.

Päätös rakentaa uusi palvelutalo betonista eikä puusta on pettymys. Päätös on täysin ajan hengen vastainen. Tänä päivänä pitäisi suosia puurakentamista. Missä on Someron kaupungin ilmastoajattelu?
Ihmettelevä

Palvelutalo kuitenkin betonista, hinta nousi reippaasti suhdanteen mukana. Mitään uutta ei selvitys tuonut tietoon.
Hanketta seurannut

Somerolainen naisnuohooja teki siistin ja hyvän työn Vilukselassa.
Antinmäentieläinen

Kouluja täytyy purkaa, kun rahasta tekee tiukkaa. Mutta varaa on kaikkeen turhanpäiväiseen, kuten keskustan kadun korjaamiseen ja maisemointiin.
Missä järki kulta

Naapurimedia kirjoitti Someron Syrän -hankkeesta, että Someron keskustaajaman kehittäminen on tulevien vuosien painopistealueita ja siihen kuuluvat osa-alueina elinvoimaisuus, liikenneturvallisuus sekä viihtyvyys. Mitä maksaa eli kannattaako? Tietenkin kannattaa, jos ei ajattele muuta kuin noita kolmea osa-aluetta elinvoimaisuutta, liikenneturvallisuutta tai viihtyvyyttä. Elinvoimaisuuden säilyminen kuitenkin jonkin verran huolettaa, kun väki vanhenee ja työikäiset muuttavat pois ja yritykset kaikkoavat, mikä on elinehto palvelujen säilymiselle. Eräs somerolainen yrittäjä tuskaili, kun täkäläiset ostavat naapurikaupungeista. Tietenkin niissä valinnan kirjo on kattavampi. Toisaalta pyöritelläänkö täällä päättävissä elimissä asioita niin pitkään, ettei enää tarvitse tehdä mitään asian suhteen. Autoilin naapurikunnassa ja ihastelin keskustan kaupunkimaista perusilmettä. Vauraus paistoi läpi, mutta ne tiet. Kosken kunta on hyötynyt valtavasti 10-tiestä, joka yhdistää Turun ja Hämeenlinnan toisiinsa, eikä Lahtikaan ole kaukana. Tällaisten teiden välittömään läheisyyteen tuppaa kertymään pienteollisuutta ja myös julkinen liikenne on käden ulottuvilla.
Teuvo Kuu-Karkku

Nyt olisi hyvä aika järjestää haravointitalkoot/kisat teillä, kun savea riittää. Kilpaa vaan haravan varteen kiinni, kuka useamman kuopan tasoittaa. Kysynkin jos kaupungilla riittäisi halua/kykyä moiset kisat järjestää?
Savea ja kuoppia Someron teillä riittää

Löysin sunnuntai-iltana 19.9. rannekellon Kiiruun koulukeskuksen ja uimahallin väliseltä alueelta keinujen kohdalta. Kysellä voi tuntomerkkejä vastaan toimituksen numerosta 050 5130 375.
Löytyyköhän omistaja