Esan seiväspojat kolmoisvoittoon

0
Marika Virtanen kisaa taas viikonloppuna.

Teksti Aulis Tiensuu

Someron Esan pojat ottivat kolmoisvoiton Laitilan seiväskilpailujen P11-sarjassa. Suomen tilastojen kärkipaikkaa tuloksella 291 pitävä Niilo Talonen voitti tuloksella 260 ja seuraavina olivat vielä P9-sarjaan kuuluvat ja siinä Suomen tilaston toisena oleva Tiitus Torkkola ja kolmantena oleva Väinö Talonen. Torkkola ylitti uuden ennätyksensä 160 ja Talonen 130.
Kilpailuissa oli yhdellä hyppypaikalla illan aikana yli 30 hyppääjää ja kilpailut venyivät yli 22:een, kun viimeisenä mukana ollut Niilo Talonen päätti kisat. Valaistuksesta huolimatta pimeys haittasi kisaa viimeisen kahden tunnin ajan.

Vilkas viikonloppu

Esan nuorten seuraava koitos on sunnuntaina Naantalissa käytävä piirin Merkkimitali-cupin finaali, jossa seuralla on mukana vahva lähes 30 urheilijan joukkue.
Esan miesten joukkue kisaa viikonloppuna Oulun SM-viesteissä 4 x 100 metrin viestissä. Heittäjät Silja Kosonen, Henri Liipola ja Lampisen veljekset kisaavat Rovaniemen kaksipäiväisissä kisoissa Tour de Hammerin finaalissa tai kiekossa sekä Kosonen myös heittoviisiottelussa. Marika Virtanen puolestaan kisaa heitto-ottelun Uudessakaupungissa.