Kaupunki jakoi 17 työntekijälleen Kuntaliiton ansiomerkit

0
Kunniamerkkien luovutustilaisuuten pääsi vain osa 17 kunniamerkin saaneista. Mukana olivat Senja Siviranta-Mansner, Päivi Mannonen, Maret Agafonova, Veli-Matti Pura, Pirkko Kauha, Tiina Nikander, Satu Kajaani ja Päivi Kuosa.

Someron kaupunki jakoi 17 työntekijälleen Kuntaliiton ansiomerkit. Hopeisia ansiomerkkejä 20 vuoden palveluksesta jaettiin kuudelle henkilölle ja kultaisia 30 vuoden palveluksesta 11 henkilölle.

– Meillä on paljon pitkäaikaisia, sitoutuneita ja osaavia työntekijöitä, joista ansiomerkkien vuosittainen iso määrä on konkreettinen osoitus. Työhönsä sitoutuneet työntekijät ovat toiminnan pitkäjänteisen kehittämisen ja palveluiden sujuvuuden kivijalka, toteaa hallintojohtaja Hanna Saarni.

Merkit myönnetään Someron kaupungin palveluksesta. Lisäksi 20 vuoden palveluksesta myönnetään yksi palkallinen vapaapäivä ja 30 vuoden palveluksesta kaksi palkallista vapaapäivää.

Ansiomerkit:

Keskushallinto: maaseutuyksikön päällikkö Veli-Matti Pura, kultainen

Perusturvatoimi: perushoitaja Maret Agafonova, hopeinen, hammashoitaja Päivi wKuosa, kultainen, viriketoiminnan ohjaaja Tiina Nikander, kultainen, hoitaja Sari Pekonen, kultainen, hammashoitaja Taina Virtanen, kultainen

Sivistystoimi: rehtori Janne Aaltonen, kultainen, varhaiskasvatuksen lastenhoitaja Satu Kajaani, hopeinen, koulunkäynninohjaaja Pirkko Kauha, hopeinen, varhaiskasvatuksen opettaja Ulla Rasilla-Turunen, kultainen, varhaiskasvatuksen lastenhoitaja Niina Sariola, hopeinen

Tekninen toimi: ravitsemistyöntekijä-siivooja Päivi Mannonen, kultainen, ravitsemistyöntekijä-siivooja Maritta Mäenranta, kultainen, ravitsemistyöntekijä Liisa Ollonqvist, kultainen, ravitsemistyöntekijä Senja Siviranta-Mansner, kultainen, ravitsemistyöntekijä Susanna Skytte, hopeinen, puistotyöntekijä Pentti Sorvoja, hopeinen