Konstrudanissa kaksi kohdetta Somerolta

0
Keanne van de Kreeke: Connections, sekatekniikka paperille 80x80, 2018.

Konstrundan on tapahtuma, jonka aikana taiteen, käsityön ja muotoilun ammattilaiset ympäri Suomea avaavat ateljeidensa ja verstaidensa ovet yleisölle. Tavoitteena on lisätä ymmärrystä kotimaista nykytaidetta, taidekäsityötä ja muotoilua kohtaan. Ensi viikonloppuna 4.–5.9. on mukana lähes 500 vierailukohdetta, ja tapahtumaan odotetaan yhteensä jopa 16 000 kävijää. Presidentti Tarja Halonen toimii Konstrundan 2021 suojelijana.

Antero Kare ja Mandas.

Somerolta Konstrundaniin osallistuu kaksi taiteilijaa. Kivimeijerin isännän Antero Kareen ateljeet ovat avoimet kuusi tuntia lauantaina ja sunnuntaina.

Keanne Van de Kreeke kuvaa teossarjassaan Luonnon helmassa maailmn eri osa-alueita, joihin voi sukeltaa eri eläinten kautta.

Keanne van de Kreeken työhuoneessa Hirsjärvellä pääsee tutustumaan hänen työprosesseihinsa ja teoksiinsa muun muassa työnäytösten muodossa.
Keanne van de Kreeke on hollantilainen kuvataiteilija/kuvittaja, joka muutti Suomeen 1999.
Hän on viimeisimmät vuodet kuvittanut muun muassa kuvakirjoja, oppimateriaalia, lehtiä ja kortteja. Hän on myös toteuttanut julkisia teoksia kuten esimerkiksi seinämaalauksia päiväkoteihin, kouluihin, palvelutaloihin ja kahviloihin.