Mitä mieltä liikennekulttuurista?

0

– Tosi vaikea sanoa, ajan niin vähän täällä, vaikka säännöllisesti käynkin. Tulen Tampereelta. Ei täältä ole tullut liikennekulttuurista mitään negatiivista mieleen. Jouhevasti on aina mennyt. Ja kameran paikankin tiedän, en ole koskaan saanut siitä sakkoja. Toki en kaahaile muutoinkaan. Somerosta minulla on ihan positiivista sanottavaa, on mukavaa käydä kauppaa ja turista ihmisten kanssa, pullaputiikkia pitävä Toni Virtanen tuumaa.

– Polkupyörällä liikkuvalle ei tule mitään mieleen, kaikki toimii. Tien yli pääsee aina menemään ja se seikka on vain parantunut viime vuosina entisestään, Seija Kauppi kehuu.

– Eikös se ole suht hyvä täällä? Ainut on mopoilla ja traktoreilla päristelevä nuoriso. Mutta samalla tavalla ne ovat liikkuneet aina, ei se tule mihinkään loppumaan. Kännipäissä täällä ajellaan, kun poliisia ei ole, Jaana Honkanen moittii.

– Se on ihan kohtuullinen, turvallisesti pääsee liikkumaan. Nuoriso nyt menee niin kuin menee, mutta muuten kaikki on hyvin. Ne kun ajavat välitunneillakin pitkin ja poikin, Antti Ankerman huomauttaa.