MX-liigaa idästä pohjoiseen

0
Max Lindström

Motocrossin MX-liiga 2021 päättyi Sipooseen. Somerolaisista liigaan osallistuivat Forssan Moottoriseuraa edustavat Eeli Kuisma luokassa MX50, Jami Marjanen ja Mikke Lindström luokassa MX65 sekä Max Lindström luokassa MXC85. Poppoosta Lindströmin veljekset osallistuivat kaikkiin osakilpailuihin.

Mikke, Miska ja Jami.

Parhaimpina saavutuksina kaudesta voidaan mainita Mikke Lindströmin ajaminen kaikissa osakilpailuissa A-finaaliin, ja liigapisteille kaikkiaan yhdeksässä erässä, sekä Eeli Kuisman kauden päätöserän 8. sija.
Kauden aikana MX50-luokkaan osallistui yhteensä 37 kisakuskia. MX65- ja MXC85-luokissa oli molemmissa 117 kuskia.
Kauden päätteeksi ratkottiin vielä kerhojoukkueiden mestaruus Hyvinkäällä. Forssan Moottoriseuran MX65-joukkueessa ajoivat Jami Marjanen, Miska Laine ja Mikke Lindström. Pojat kaasuttelivat hienosti sijalle 6.
Kauden aikana ajettiin yhteensä seitsemän osakilpailua. Sipoon lisäksi kisapaikkoina toimivat Honkajoki, Kuopio, Iisalmi, Imatra, Tornio ja Heinola.

Eeli Kuisma