”Somero on uusi Rooma”

0

Ylen aamutelevision Jälkiviisaissa ponnahti tänä aamuna esille hauska ajatus Somerosta. Keskustelemassa koronarajoitteiden lieventymisestä olivat Ylioppilaslehden päätoimittaja Tuija Siltamäki ja viestintätoimisto Kravat Oy:n toimitusjohtaja Jan Erola.

– Sosiaalisen median sivustot ovat nyt täytyneet ulkomailla käyneiden henkilöiden selfiekuvista, ja mulle tuli välittömästi mieleen, että kun tässä on hehkutettu kuinka mieletöntä on matkailla Suomessa, aloitti Erola, jonka Siltamäki keskeytti toteamalla:
– Somero on uusi Rooma.
Minkä jälkeen Erola jatkoi:
– Niin… Että unohtuuko Somero? Tietyllä tavalla nyt on yritetty säilyä hengissä, mutta jos halutaan ottaa se seuraava askel, niin miten kotimaanmatkailu haluaa kehittää itseään, että se olisi aidosti kiinnostavaa myös tulevaisuudessa, eikä vain ainoa pakotettu hätävara sen yhden vuoden, jolloin mäkin päätin, että Somerolla tai Keuruulla käynti on mahtavaa.