Someron Säästöpankki aloittaa syyskuun aikana laajat rekrytoinnit. Pankki hakee riveihinsä yhteensä 12 uutta asiantuntijaa henkilöasiakas- ja yritystiimeihin, varainhoidon palveluihin sekä pankin lakiasiainpalveluiden ja liiketoiminnan tuen tiimeihin.

Someron Säästöpankissa työskentelee tällä hetkellä yli 70 kokoaikaista työntekijää.

– Jotta pankki pystyy palvelemaan kasvavaa asiakasmäärää ja nykyisiä asiakkaitaan tulevaisuudessa entistä paremmin, jokaisella liiketoiminta-alueella aloitetaan lisärekrytoinnit läpi pankin toimialueen, kertoo pankinjohtaja Joni Rintamaa.

– Väki haluaa palvelua ihmiseltä ihmiselle ja tavoitettavissa olemista. Haluamme pitää jatkossakin kiinni hyvästä asiakaspalvelusta ja siksi rekrytoimme nyt laajalla skaalalla henkilöstöä eri tehtäviin, toteaa Someron Säästöpankin toimitusjohtaja Petri Siviranta.

– Tulemme avaamaan neljä paikkaa varainhoidonpalveluiden tiimiin, jotta voimme tarjota säästämisen ja sijoittamisen palveluita kattavammin muun muassa uusilla konttoripaikkakunnillamme Akaassa, Loviisassa, Kotkassa ja Kemiönsaarella. Lisäksi muilla nyt aukeavilla paikoilla täydennetään jo olemassa olevaa palvelua sekä osaamista pankin muiden liiketoiminta-alueiden osalta, kertoo hallintopäällikkö Janica Koskela.

Pankin yritystiimiin haetaan neljää maa- ja metsätalousasioiden osaajaa vastaamaan maa- ja metsätalousasiakkaiden talouden hoidosta ja valmennuksesta kautta toimialueen myös tulevaisuudessa.

Tavoitteena on saada kaikki rekrytoinnit valmiiksi tämän vuoden aikana.