Täysi lasi Juicea Someron kirjastossa

0
Juice Leskinen

”Elää kenties / joka päivä se mies, / joka rentuksi mainittiin”, lauloi Juice Leskinen (1950–2006). Suomi-rockin isoisä, Manse-rockin keulahahmo ja verbaalinero uudisti suomalaista rockia ja sai suomen kielen svengaamaan ennenkuulumattomalla tavalla. Juice jätti jälkeensä myös merkittävän kirjallisen tuotannon.

FT, kirjallisuudentutkija ja kriitikko Eija Komu kertoo Juice Leskisen elämästä ja musiikista torstaina 16.9. Someron kaupunginkirjastossa. DJ:nä toimii Mirja Honkanen .

Mukana on Juicen harvemmin kuultuja biisejä, kuten Mummon sekomehu, Hänet synnytettiin ja Että mitenkä? Tutuimmista biiseistä mukana on Viidestoista yö tällä kertaa Juicen ja Mikko Alatalon esityksenä livelevyltä Mestareiden ilta , jossa huilua soittaa somerolainen Serafiina Kämi .

Juice-iltaan pyydetään ilmoittautumaan ennakkoon Someron kaupunginkirjastoon sähköpostitse tai puhelimitse. Maskien käyttöä suositellaan.