Urheilukentän käsittely keskeytettiin kaupunginhallituksessa

0

Kaupunginhallitus keskeytti eilisessä kokouksessaan paljon puhetta ja kohua aiheuttaneen urheilukentän käsittelyn. Aiheen parissa jatketaan tänä iltana.

Kaupunginjohtaja Sami Suikkanen esitti kaupunginhallitukselle, että hallitus ottaa Solua koskevan asian esityslistalle ja uuteen käsittelyyn. Kaupunginhallituksen puheenjohtaja Jutta Varjus (kok.) päätti kuitenkin, että kokous keskeytetään ja aiheeseen palataan uudelleen tänä iltana.
Aihe on Varjuksen mukaan sen verran monimutkainen asia, että parempi tutustua
asioihin kunnolla. Asian käsittelemiseksi uudelleen vaaditaan kaupunginhallituksessa enemmistö.
Kaupunginhallitus päätti edellisessä kokouksessaan, että Solu myydään ja urheilukentän pesu- sekä huoltotilat pitäisi tehdä katsomon alakertaan tai katsomon läheisyyteen erilliseen rakennukseen. Solun myyminen vaatii kuitenkin valtuuston käsittelyn.