Voima rökitti jälleen LoPS:n reservit

0
Musi Nezamdoust (vas.) viiletti maalintekoon kauden jälkimmäisessä LoPS:n kaadossa.

SoVo – LoPS/2 4–1

Juha Laakso, kuva Kari Eerikäinen

Jalkapallon Kutosta pelaavat Someron Voima ja Loimaan Palloseuran reservijoukkue ottivat viime viikolla mittaa toisistaan Someron urheilukentällä.

Joukkueet kohtasivat Voiman isännyydessä jo kesäkuussa ja tuolloin kotijoukkue hurjasteli tulostaululle 7–1 voittonumerot.

Loimaalaiset olivat saaneet kolmessa kuukaudessa kurottua välimatkaa hieman umpeen, mutta tälläkään kertaa somerolaisten paremmuudesta ei jäänyt epäselvyyttä. Voima voitti A1-keskijatkolohkon avauskamppailun maalein 4–1 (0–0).

Tapahtumaköyhän avausjakson ja toisen puoliajan alun tunnustelun jälkeen pelissä alkoi tapahtua nopealla tahdilla.

Mikko Kaase potkaisi SoVon 1–0 johtoon, kun toinen puoliaika oli vanhentunut viitisentoista minuuttia. Vajaat kaksi minuuttia myöhemmin loimaalaispuolustus sohlasi pallon omaan maaliinsa ja isännät kahden maalin karkumatkalle.

Tuosta vierähti taas parisen minuuttia, kunnes LoPS sai voimalaisen käsivirheen seurauksena rangaistuspotkun ja kavensi sen turvin lukemat 2–1:een.

Pian aloituksen jälkeen SoVo siirteli pallon jälleen vierasjoukkueen päätyyn ja Juho Pettersson kikkaili pallon näyttävästi LoPS:n verkkoon. Tähän huipentui viisiminuuttinen maalikimara, jonka aikana SoVo ratkaisi pelin edukseen.

Loppuminuuteilla ilta alkoi jo uhkaavasti hämärtyä, mutta sen verran valoa vielä riitti, että Musi Nezamdoust onnistui sijoittamaan pallon verkkoon juuri kun peliaika oli umpeutumassa.

Kerran vielä kotinurmelle

Keskilohkon kärkiryhminä jatkopeleihin lähteneet turkulainen FC NuoTeePee ja SoVo voittivat avauspelinsä ja jäivät käytännössä keskenään jakamaan tämän tason parhaita tarjolla olevia sijoituksia, eli A1-lohkon viidettä ja kuudetta sijaa.

SoVo kohtaa kauden viimeisessä kotiottelussaan lauantaina turkulaisen Torre Calcion.

SoVon kokoonpano
Kotiottelussa: Jarkko Ihalainen (mv), Eetu Sarvi, Otto Saarinen, Janne Salmi, Jasper Joosela, Juho Pettersson, Antti Pirttilä, Anssi Kerko, Kasperi Laine, Rasmus Grönholm, Joona Helmi, Remi Grönholm, Musi Nezamdoust, Jere Lehtimäki, Markus Nieminen ja Mikko Kaase.