Bond saapui, kun turvavälit lähti

0
James Bondin roolissa nähdään Daniel Craig ja Paloman Ana de Armas.

Pitkään kaivattu uusin James Bond -elokuva sai ensi-iltansa Somerolla eilen. 007 No Time To Die -elokuvalla on Somerolla yhteensä kahdeksan esityskertaa, joista ensimmäinen oli torstaina.
– Turvavälivaatimukset ovat poistuneet. Esityksissä on hyvin tilaa ja siten turvallista nauttia elokuvasta, kertoo elokuvayrittäjä Vesa Aaltonen.
Aaltonen kertoo, että nyt elokuvanäytökset alkavat automaattisesti ajastettuna, eli itse elokuva alkaa ilmoitettuun kellonaikaan.
– Kannattaa tulla siis ajoissa paikalle, lipunmyynti sulkeutuu esityksen alettua, eikä pimeään saliin päästetä asiakkaita istumapaikkaa etsimään.
Elokuviin saa mennä vain terveenä. Suosituksena on, että sisätiloissa käytetään maskia, jos ei voi pitää etäisyyttä muihin katsojiin.
– Sisääntulon yhteydessä on käsidesiä ja wc-tiloissa on käsienpesumahdollisuus, muistuttaa Aaltonen.
Elokuvassa 007 No Time To Die James Bond on jättänyt aktiivipalveluksen ja nauttii rauhallisesta elämästä Jamaikalla. Sitä ei kuitenkaan kauan kestä, sillä hänen vanha ystävänsä Felix Leiter CIA:sta pyytää apua. Siepatun tutkijan pelastustehtävä osoittautuu odotettua vaikeammaksi ja vie Bondin vaarallisella teknologialla aseistautuneen mysteeririkollisen jäljille.
Pääosassa on edelleen Daniel Craig. Hänen lisäkseen rooleissa nähdään muun muassa Rami Malek, Léa Seydoux, Lashana Lynch, Ben Whishaw, Naomie Harris, Billy Magnussen, Ana de Armas, Rory Kinnear, David Dencik, Dali Benssalah, Jeffrey Wright ja Ralph Fiennes.