Ikuliikkuja on keksitty

0

Nyt on keksitty ikiliikkuja. Someron urheilukentän remontti. Kyllähän tätä sirkusta katsoisi muuten mielellään, mutta kun tahtoporukan muskelien näyttö tapahtuu meidän veronmaksajien rahoilla. Demokratiasta puhuminen voidaan samalla Somerolla unohtaa.
Mutta kun minä tahdon

Kesällä Elvi Ainalinpää-Mattilalla oli syntymäpäivä ja hän oli laittanut ulkovessaan pannulappunäyttelyn vierailleen. Näyttelyssä oli hänen käsitöitään koko elämän ajalta. Olisi mukava saada huussinäyttely tänne kirkonkylällekin kaikkien nähtäväksi.
Kiinnostunut

Arimaa-järveen kaavaillun pohjapadon myötä on metsäalueita ja viljelyssä olevia peltoja vettymässä. Minkäköhän mukaan laskelmassa näkyvät arvioidut korvaukset on laskettu? Entä mahtaisivatko kaikki Arimaan rannan rakennukset olla vedenkorkeuden noston jälkeen enää sallitun etäisyyden päässä keskivedenkorkeuden mukaisesta rantaviivasta?
Ihmettelevä

Olen muutaman viime vuoden aikana työmatkoilla tullut käyneeksi sekä muutamissa maakuntien pääkaupungeissa että muutamissa likimain Someron kokoisissa ”seutukaupungeissa”, ja työn puolesta ajellut niitä ristiin rastiin ehtimättä tutustua nähtävyyksiin tai muuhun sellaiseen. Ilman mitään vitsiä olisin näihin kaikkiin valmis matkustamaan myös matkailijana. Niin paljon niistä jäi vielä näkemättä. Somerolla, jos seuraa mainontoja somessa, niin Iso-Valkee ja Häntälän notkot taitavat olla niitä huippuja.
Tietä käyden tien on vanki

Arimaa on matala järvi, sen kapea länsipää on osin jo ummessa. Järvikasvit levittyvät itään vauhdilla kun matala veden korkeus sitä suosii. Umpeenkasvamista voidaan vielä hillitä.
Nyt on toimittava

Paras paikka skeittipuistolle on Urheilukentän vieressä oleva iso tyhjä tontti, missä oli väistötilat. Siihen voisi rakentaa skeittipuiston. Pienten lasten liikennepuiston voisi rakentaa Akustinpuistoon. Tori on kaunis ja hyvällä paikalla. Linja autoasemaa voisi vähän stailata, laittaa jotain istutuksia. K-kauppa Härkätien parkkipaikalle voisi myös laittaa vähän istutuksia. Onko Someron kaupungilla niin paljon ylimääräistä rahaa, että sitä voi aivan tolkuttomasti tuhlata?
Veronmaksaja

VHS kirjoitti täyttä asiaa. Kaikkien yleisillä alueilla kulkijoilla, kaikilla, olisi syytä kerrata liikenne- ja muitakin merkkejä! Siis niin jalankulkijoiden kuin autoilijoidenkin. Mutta toimittajillakin olisi syytä selkiyttää sanojen eroja, ei kai sentään liikenneympyrän suunnittelua olla käynnistämässä vaan kiertoliittymän.
LPA

Kaupunginhallitus aina vain yrittää kävellä kaupunginvaltuuston yli. Ei Somerolle tulla saamaan ikinä mitään, tilanne ei siis tule muuttumaan.
Muuttakaamme muualle