Kissa löytyi supiloukusta

0

Kaipaako kukaan tätä hyvin tunnistettavaa kollia, oli supiloukussani ja toimitettu Löytöeläinkoti Omatassuun. Vaikutti kotikissalta. Toivottavasti omistaja löytyy. Kissa löytyi Oinasjärveltä.
Kissan löytäjä

Nykypäivän sanoja ovat yhdenvertaisuus, tasa-arvoinen kohtelu ja yksityisyyden suoja. Käytännössä ne tarkoittavat sitä, että voin jättää rokotteet ottamatta ja elää niin kuin haluan. Jopa ne 30 kansanedustajaa.
Masentavaa

Meidän Somero voisi olla suunnannäyttäjä uudistamalla elämää, ottamalla maahan muuttajia vastaan ihan kunnolla. Kehitetään lisää yrityksiä, joihin työvoimaa näin löytyisi riittävästi. Tulihan sotien jälkeen Karjalan evakoitakin ”pual pakol” ja hyvää vaan teki – toivat runsaasti eloa ja iloa sekä toimintaa paikkakunnalle. Jotain tarttis joka tapauksessa tehdä, ettei olisi lappu tarjolla luukulle.
Ihme ja kumma

Osaajapula vai onko se sittenkin oppimishalukkuuspulaa? Ihmiset oppivat jos haluavat. Isoimpia esteitä työllistymiseen saattaa olla haluttomuus opetella uusia asioita. Työnantajapuolella taas opettamishalun puute.
Oppimaan

Torin elinvoimaisuutta kun pohtii, niin Rönkkö on saanut varsin elinvoimaisen torin Härkätien parkkipaikalle, jonka nimi on peräkonttikirppis. Siellä oli enemmän kuhinaa kuin itse torilla samaan aikaan perjantaina! Eikö torin voisi siirtää Pukkilan tiluksille, kun tilaa jo on, eikä tuhlata rahaa keskustan mylläämiseen yhtään?
Turhaa touhua

Kiitos Heli Lehtonen hyvästä kirjoituksesta. Elämä menee juuri noin. Olemme pelkojemme ja epäuskojemme rajoittamia. Pystymme paljon enempään, kun vain uskomme itseemme.
Luottamusta

Uusi Bond-elokuva on Jukolassa. Hei, mennään kaikki katsomaan huippuleffaa oman kulman bioon! Se kannattaa ja ylläpitää jatkossakin tuikitärkeää vapaa-ajan ohjelmatarjontaa!
James

Kyllähän torin siirto lisää elinvoimaa urakoitsijoille. Muilta se vähentää rahaa verojen noustessa ja maksukykymme pienentyessä.
Selvä tapaus

Miksi tori pitäisi muuttaa ahtaaseen piiloon? Onko siirto niin tärkeä, ja mitä se maksaa. Käy kuten Kohnamäen sillan. Tarjottiin noin 50 000 euroa, mutta toiselle maksettiin yli 300 000 euroa.
Onko rahaa liikaa?

Ei voi olla enää totta tämä urheilukentän sirkus. Rahaa laitetaan aina vain uusiin selvityksiin ja suunnitelmiin, kun aikoinaan valtuustossa tappiolle jääneet eivät pysty antamaan periksi. Hukkaan heitetyllä 100 000 eurolla olisi saatu jo kolme hoitajaa vanhustenhuoltoon.
Oma dynastia

Jos palkataan 6 hoiva-avustajaa, 2 lähihoitajaa ja yksi sairaanhoitaja, on se yhteensä 3 hoitajaa. Ei yhdeksää.
Helppo lasku

Nimimerkille LPA. käytännössä liikenneympyrä ja kiertoliittymä ovat yksi ja sama asia. Suunnittelijat ja Tiehallinto vain lanseerasivat meille kiertoliittymä käsitteen 1990-luvulla. Tieliikennelaki ei kiertoliittymää tunne. Myös Liikenneturva ilmaisee ”liikenneympyrä tai kiertoliittymä”. Paitsi vaan, että autoilijat ajavat toisessa tapauksessa ympyrää, mutta toisessa, no jaa, kiertoa. Mutta nämä ovat vain makuasioita, tuumasi kissa, kun hännänalustaan nuoli.
Käsitteet