Kivimakasiinia ei saa maalata

0
Kivimakasiini

Älkää vain missään nimessä maalatko Kivimakasiinin seiniin yhtään mitään, ei muraalia tai muutakaan. Se on Someron kaunein rakennus. Varsinkin illalla valaistuna oikea helmi.
Ehdotuksesta kauhistunut

Mielenkiinnolla seuraan, myöntääkö ympäristölautakunta pysyvän rakennusluvan väistötilana toimineelle SoLulle. Toivottavasti lautakunta kykenee tekemään päätöksensä vailla poliittista ohjausta nojautuen vain voimassaoleviin rakentamista koskeviin säädöksiin.
Pauli Eino

Miksi ihmeessä Someron rakennusten seiniin pitäisi maalata Arttu Wiskarin kuva? Miten mies liittyy Someroon? No, on kai käynyt kerran, pari keikalla täällä. Ei kai ainakaan sen vuoksi, että isänsä on nyt muutaman vuoden viihtynyt paikkakunnalla? Someron suurmiesten muraali sen sijaan on hyvä idea johonkin tyhjään ja ison seinään, mutta ei mielestäni Kivimakasiiniin.
Mieluummin Reijo Taipalekin kuin Wiskari

Vielä yksi lisäys aloitteeseeni: Baddingin pysäkin läheisyydessä olevaan ”kuoppaan” voisi rakentaa yleisen WC:n, kun sellaista kylällä ei ole. Matkailijat kyselevät veskin perään tuon tuostakin. Älkää suunnitelko siihen kahvilaa, kun kivijalkakahviloita on ihan vierressä Ärrältä lähtien.
Raimo Rönkkö

Kivimakasiinin seiniin ei saa maalata mitään! Eikä ainakaan yhden ihmisen fanituksen kohteita, vaikka maksaisi kuinka monta puuta viereen.
Mökin mummo ja pappa

Saman tuottajan kananmunat kaupassa halvemmalla kuin että hakee tilalta. Ihmeellistä.
Munat kaupasta

Rönkkö, voisit istuttaa ne kirsikkapuusi Akustinpuistoon. Siellä ei ole juurikaan lenkkeilijöitä, jospa kirsikkapuun kukinnan aikaan saataisiin sinnekin elämää!
Lenkkeilijä

30 kansanedustajaa ei vielä hetkauta Suomen korona- tai tehohoitotilastoja mihinkään, mutta niin kuin uutisista on saatu kuulla, niin koko kansakunnan mitassa tehohoito joutuu lujille ja muista syistä tehohoitoa tarvitsevat ahtaalle. Näin pieni itsekäs ja omahyväinen joukko aiheuttaa suurta haittaa sekä itselleen että muille.
Nimimerkitön