Koululaisten mönkijä- ja traktoriajeluista

0
Kiiruun koulukeskus

Stadissa keskustellaan kiivaasti sähköpotkulaudoista ja niiden häiriöstä vaarallisuudesta liikenteessä. Somerolla ei ainakaan vielä ole tätä ongelmaa, mutta on katettuja mönkijöitä ja traktoreita huviajelulla, kuljettajat koululaisia! Ymmärrän hyvin, että koulumatkat on mukava kulkea katetulla ajopelillä, koska julkista liikennettä ei juuri ole, mutta se keskustassa edestakaisin ajaminen on idioottimaisen turhaa!
Ainakin koulun ruokatunnilla muutaman mönkijän ja traktorin letka ajaa Joensuuntiellä kiertoliittymään ja sieltä takaisin Shellin pihaan ja sitten taas kiertoliittymään, ja tämä jatkuu koko ruokatunnin.
Eivätkö nämä nuoret ajattele edes ilmastoa, jos eivät aiheuttamastaan metelistä ja liikennettä haittavasta huristelusta välitäkään.

Tätähän luonto kiittää ja pappa betalar