Lampisilla jälleen tupla-SE viikonloppu

0
Mico Lampinen

Teksti Aulis Tiensuu

Lampisen veljekset Max ja Mico heittivät molemmat jälleen ikäluokkiensa Suomen ennätykset. Mico jatkoi 15-vuotiaiden kiekonheiton ennätyssarjaansa tällä kertaa miesten kaksikiloisella, jossa yhden harjoituksen jälkeen ensimmäinen kilpailu toi voittotuloksen 44,77. Max puolestaan heitti kuusikiloisella moukarilla M17-ikäluokan uuden SE:n 74,22. Uudet ennätykset syntyivät Espoon kaksipäiväisissä heittokisoissa.
Mico Lampinen on nyt syyskuun aikana heittänyt 15-vuotiaiden SE:n neljällä eri painoisella kilon ja kahden kilon välisellä kiekolla. Aiempi kahden kilon kiekon SE 43,66 oli Seppo Paavolan nimissä 46 vuoden takaa.
M17-sarjan aiempi kuuden kilon moukariennätys 74,08 taas oli Olli-Pekka Karjalaisen 24 vuotta sitten heittämä, silloin välineen paino tosin oli 6,25 kiloa.
Veljekset kohtasivat toisensa ennätysheittojensa jälkeen M17-sarjan viiden kilon moukarikisassa. Max otti voiton tuloksella 78,40 ja kolmanneksi sijoittunut Mico paranteli kahdesti omaa sivulajinsa ennätystä heittäen parhaallaan 64,34.

Max Lampinen

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here