Menestystä Terhi Toivoselle ja Terhin tallille

0
Terhi Toivonen ja Armani Boy.

Kenttäratsastuksen joukkuemestaruudet ratkottiin Niinisalossa. Voittoon ratsasti Lounais-Suomen joukkue, jossa oli mukana myös somerolainen Terhi Toivonen hevosellaan Armani Boy.

Kyseessä oli avoimet luokat ja alueiden välinen joukkuekilpailu. Lounais-Suomen joukkueessa olivat Ratsastusseura Varsan Iida Kiviniitty ­–Akdama, Someron Seudun Hevosurheilijoiden Terhi Toivonen–Armani Boy, Kaarinan Kenttäratsastajien Esti Laaksonen –Flaming Tailwind ja Suomen Ratsujen Heli Rainio –Hero Hurmaus.

Joukkuekilpailu käytiin tasolla helppo B ja 90 cm. Kilpailu sisältää kolme osakoetta: kouluratsastuskoe, rataestekoe ja maastoestekoe.

Lounais-Suomen joukkueen kaikki ratsukot tekivät maastoradan ilman estevirheitä. Terhi Toivonen Armani Boy ratsastivat radan ihanneajan puitteissa. Muille ratsukoille tuli muutamia aikavirheitä. Maastoradalle on määritelty ihanneaika, jonka saa alittaa 20 sekunnilla.

Yksilösuorituksena Terhi Toivonen saavutti sijan 4. Luokassa oli yhteensä 37 lähtijää.

Joukkueen ratsukot valitaan henkilökohtaisen aluemestaruuskilpailun tulosten perusteella. Henkilökohtainen kilpailu käytiin heinäkuussa niin ikään Niinisalossa. Terhi Toivonen ja Armani Boy saavuttivat myös siellä sijan 4.

Kilpailussa mukana oli yhteensä viiden alueen joukkueet.

Ypäjän Hevosopistolla kilpailtiin heinäkuussa ratsastuskouluoppilaiden valtakunnalliset mestaruuskilpailut. Järjestelyistä vastasivat Hämeen Ratsastajat. Terhin Tallin ratsukko Henna Kärri ja Beira II saavuttivat kenttäratsastuksessa hienosti seitsemännen sijan tehden tasaisen hyvät tulokset kaikissa osakokeissa. Kilpailu käytiin tasolla helppo C ja 60 cm.

Kilpailussa oli yhteensä 33 lähtijää. Ratsastuskouluoppilaiden mestaruuskilpailut ovat avoimet ratsastuskouluoppilaille ratsastuskoulujen opetushevosilla ja -poneilla.