Muolaantien tierumpu uusitaan marraskuun alussa

0

Varsinais-Suomen Ely-keskus uusii tänä syksynä useita putkisiltoja ja suuria tierumpuja.
Somerolla uusitaan marraskuun ensimmäisellä viikolla suuri tierumpu osoitteessa Muolaantie 35 (maantie 13541).
Muolaantie kääntyy Jokioistentieltä Paltassa kohti Kurinkulmaa ja Maaniitunkulmaa ja päättyy Lahdentien ja Maaniitunkulmantien risteykseen.
– Liikenne sillalla joudutaan katkaisemaan uusimisen ajaksi ja liikenne ohjataan kiertoreitille. Sillan liikennekatko kestää kaksi vuorokautta ja työt valmistuvat kokonaisuudessaan kahden viikon päästä tien katkaisemisesta, tiedottaa projektipäällikkö Ilmari Viljanen Ely-keskuksesta.
Sillan uusimisen työnaikaisena kiertoteinä ovat kantatie 52 (Jokioistentie) – maantie 13543 (Pitkäjärventie/Lehtimäentie) – maantie 13539 (Maaniitunkulmantie). Kiertoreitin pituus on noin 16 kilometriä. Siltapaikalla ei ole kevyen liikenteen ylitysmahdollisuutta.
Urakoitsijana hankkeessa toimii Infraroad Oy.