Somerolaista korishistoriaa

0
U14- joukkue ylhäältä vasemmalta alkaen: Merja Siikjärvi, Ronja Tyni, Minttu Salmen, Mia Auranen, Jenna Nyström, Ella Paija, Malla Noki ja edessä Jessica Nousiainen, Julianna Suontausta ja Sylvia Varjus.

Arska-Basketin U14-tytöt tekivät pienimuotoista urheiluhistoriaa, kun voittivat ensimmäisen naisten virallisen sarjapelin Somerolla. Pitkään odotettu voitto tuli lopulta varsinaisen kori-iloittelun tuloksena Naantalin Koripalloilijoita vastaan.

Tyttöjen kaksi edeltävää koriskautta on koronapandemian takia päättynyt kesken kevään ja voitot ovat jääneet uupumaan. Pari vuotta sitten aloittanut porukka on tappioista huolimatta jaksanut uudelleen ja uudelleen palata treeneihin. Nyt ahkera harjoittelu lopulta palkittiin ja varsin runsasnumeroisesti 14–117.

Turnauspäivän ensimmäisessä pelissä Arska-Basket koki 39–100 tappion Uudenkaupungin Korihaille.

Seuraavaa voittoa joukko pääsee metsästämään tulevana viikonloppuna, kun tyttöjen sarja jatkuu Raumalla. Tuolloin Arska-Basketin tyttöjä vastaan asettuvat Loimaan Korikonkarit sekä Rauma Basket.