Takseista, Rönköstä ja musta

0
Taksimatkat Turkuun ja takaisin mietityttävät somerolaisia.

Mikä ihme Someron päättäjiä vaivaa? Vähänkin vanhemmat rakennukset purkuun vain! Ei riitä tarmoa selvittää kunnolla uusia käyttötarkoituksia ja korjaustapoja. Uusi valtuusto on yhtä hampaaton kuin edellinen. Käyttäkää hyviä asiantuntijoita. Kunnon suunnittelu säästää toteutuksessa!
Lisää järkeä

Rönkkö ansaitsisi jo Someron kulttuuripalkinnon tai ainakin Vuoden somerolainen -tittelin, sillä näyttö on kiistattoman vahvaa. Peräkonttikirppis, liikennekulttuurialoitteet, liikuntakulttuurialoitteet, musiikkikulttuuri hanureineen ja Satumaan ja Paratiisin tulkintoineen savoksi ja niin edelleen!
Rönkön tukija

Hyvä päätös, pidäthän lupauksesi Rönkkö.
Kynä penaaliin

Nimimerkki ”Vastausta odotellessa” kirjoitti tiistain Somero-lehdessä rokottamattomien syyllistämisestä. Kyllä on syytäkin jo syyllistää. Rokottamattomat tukkivat nyt sairaalat ja muun muassa sydänleikkauksia pitää siirtää siksi, kun jotkut eivät ole ottaneet rokotuksia. Suomessa ei valitettavasti mennä terveys edellä, vaan näköjään yksityisyydensuoja edellä. Italiassa ei pääse edes työpaikalle, jos ei ole rokotukset kunnossa. Suomessa voi jopa 30 kansanedustajaakin käydä töissä ottamatta rokotetta.
Tässä vastaus

Juha Wiskarin Kelataksijutun tiimoilta pientä vertailua. Mitenhän byrokratia-asiat menisivät normaaliin maalaisjärkeen? Jos ajatellaan, että yksi asiakas haluaa mennä kännipäissään vaikka Turkuun ja siellä ravintolaan pyytäen taksia odottelemaan sen 20 minuuttia. Ja toinen menee TYKS:iin asioilleen samaksi 20 minuutiksi. Omilla rahoilla ajava saa (ainakin toistaiseksi käsittääkseni) ajaa samalla taksilla myös takaisin. Mutta yhteiskunnan byrokratian mukaan TYKS:in asiakkaan täytyy aiheuttaa hiilidioksiidipäästöjä ja tuplakulut. On se hienoa sotea. Onko järkee vai ei?
Heikki Ilmonen

Koska Someron Lämpö korjaa poistamansa ajoradan reunakiveyksen Rantatiellä?
Ohikulkija

Kohde tehdään yhteistyössä kaupungin teknisen toimen kanssa ja paikkausryhmä on tulossa korjaamaan lähiaikoina muitakin kohteita.
Kalle Maaranen, toimitusjohtaja, Someron Lämpö Oy

Onnittelut Adeliinalle SM-hopeasta.
Kummisetä

Onneksi Somerolla on vielä kauppoja jäljellä, joissa palvelu pelaa ja valikoimaa löytyy. Esimerkiksi kirjakauppa. Olin valmiiksi tehnyt listan, mitä tarvikkeita tarvitsisin. Joukossa oli muitakin kuin perustavaroita. Todellakin löysin lähes kaiken. Hienoa, kun ei tarvinnut mennä muualta etsimään.
Onnellinen askartelija