– Minulle eivät ole niitä tärkeitä luomut, kotimaisuus, hinnat, sun muut. Ostan sitä, mitä tarvitsen, toteaa Sirkku Väre.
– Kyllä sitä täytyy katsoa, mihin on varaa ja pussissa rahaa jäljellä. Hinnan, edullisuuden perusteella minä teen ruokaostokseni, sanoo Alma Väre.

– Kotimaisuus on tärkein. Jos on somerolaista tarjolla, niin valitsen sen, pohtii Hanna Pukkila-Toivonen.
– Kun lapset olivat pieniä ja ruokaa meni enemmän, niin silloin katsoi tarkemmin hintaa.

– Somerolaisuus on ykkönen ja sitten terveellisyys. On yritetty hieman lisätä lautaselle kalaa ja vihanneksia, kertoo Marko Launonen.

– Kun laatu ja hinta ovat hyvässä suhteessa. Voin ostaa kotiin ulkomaistakin, jos tiedän raaka-aineen olevan hyvää, toteaa Jaska Sevòn.
Ruoka-alan yritystä vaimonsa Millan kanssa pyörittävä Sevòn sanoo asiakkaiden toivovan kotimaista ja lähellä tuotettua.
– Somero on siitä hyvä paikka, että täältä löytyy tuottajia ja hyviä tuotteita.