Olen iloinen, jos kassatäti (tai setä) on ystävällinen eikä naama hyytyneenä. Itse sanon aina poistuessani hei ja kiitos. Se tulee ihan luontojaan.
Eikä maksa mitään

Hyvät ihmiset – hienoa, että paikkakunnalla on oma kirjakauppa, perinteinen. Mennääs käymään ja hankitaan joulukortitkin ajoissa!
Kortti postiin

Te Someron pääkadun kiinteistöjen omistajat. Laittakaa mustiin tyhjillään oleviin suuriin ikkunoihin jotakin kaunista. Ovat kammottavia katseltavia, vieraspaikkakuntalaisetkin ihmettelevät. Eivät ainakaan houkuttele tänne tulijoita. Suuri syy siihen tyhjyyteen ovat helsinkiläiset vuokrahinnat. Täällä on mahdoton maksaa 1650 euroa kuukaudessa, kaikki muut kulut päälle. Muuten olisi hyvä paikka: kaikki lähellä, jopa lentokenttä ja satamat.
Joulua odotellen

Viekää Häntälään takaisin ne räksyttävät rakit Svensonnintieltä. Aamulla oli uhkaava tilanne, kun lapselta pääsi koira karkuun. Tuli meidän pihalle räksyttämään ja murisemaan. Onneksi olin etuoven läheisyydessä, että pääsin sisään heti. Ei lasten kuulu huolehtia koirien ulosviennistä ja koirat räksyttävät koko päivän ulkona, kun kukaan ei ole kotona.
Häirikkörakit pois