”Unelmien Lentonäytös” Kiiruun talolla

0
Oswald Basten

Kiiruun talolla nähdään Unelmien Lentonäytös sunnuntaina 17.10. Näytöksi on kaksi ja niihin on vapaa pääsy.

Riemukkaassa Nukketeatteri-Annoksen esityksessä lentotaituri Osvaldo on tilannut postimyynnistä virtaviivaisen ilmailulaitteen, jonka hän aikoo koota yleisön silmien edessä kaverinsa Auguston avustuksella. Mutta paketista tulevat osat ovatkin kovin eriskummallisia. Onko heitä huijattu? Kommellukset seuraavat toisiaan, kunnes Osvaldo ja Augusto lopulta ymmärtävät, että vain yhteistyö saa siivet kantamaan – ja unelmien lentonäytöksen toteutumaan!

Näytelmän inspiraationlähteenä on ikiaikainen unelma lentämisestä. Sirkushenkisen tarinan pääosassa ovat klovnien sydämellinen hassuttelu, fyysinen ilmaisu sekä musiikin luomat tunnelmat.

Entä miten esityksessä lopulta päästään lentämään? Se onkin aikamoinen yllätys…

Nukketeatteri-annos on kiertävä teatteri, jonka esityksissä korostuvat visuaalisuus ja miiminen liikeilmaisu. Teatteriryhmän esiintyjät, Oswald Basten ja Anna Louhelainen , ovat valmistuneet nukketeatteritaiteilijoiksi Turun taideakatemiasta vuonna 2005. Lisäoppia on hankittu myöhemmin Espanjasta Eric de Bont´s Clown School -klovnikoulusta, jossa ryhmän jäsenet opiskelivat 2012.

Nukketeatteri-Annos esiintyy eri puolilla Suomea kulttuuritaloissa, kirjastoissa, kouluissa ja päiväkodeissa. Ryhmän esitykset ovat olleet edustettuina monilla maamme lastenteatterifestivaaleilla.

Ryhmän näytelmissä yhdistyvät klovnerian ja nukketeatterin ilmaisukeinot.

Paikkavaraukset tulee tehdä kulttuurituottaja Liisa Mattilalle .