Vaivaantunut olo toivotteluista

0
Ämyrin kuntorata.

Tämän hetken trendi näyttää olevan, että asiakkaalle pitää toivottaa hyvää päivän tai illanjatkoa. Ihan pelkkä kiitos ja hei olisi riittävä. Tulee vaivaantunut olo täysin vieraan ihmisen toivotteluista. Antakaa ihmisten asioida rauhassa.
Vaivaantunut

On näemmä taas paikallaan muistuttaa, että mönkijöillä ja mopoilla ajo ei pururadalla ole sallittua.
Perjantai-iltana melkein alle jäänyt

Valheet eivät pitkälle johda kunnallispolitiikassakaan, se on nyt hyvä muistaa.
Dokumenttia vailla

Muistakaa nyt sitten tukea paikallista yritystä, nimittäin ravintola Liljaa, ettei käy niin kuin muillekin uusille paikoille on ikävä kyllä käynyt. Liljassa on herkullista ruokaa ja annoksien koot ovat isoja.
Näytä tukesi

Kunhan ”oikea ja vasen” Havuharjuntietä ajavat oppivat ajamaan 40:n rajoituksen mukaisesti, ehtii vanhempikin huomata oikealta tulevat ajoissa.
Useinko tietä kulkeva

Valtuuston kokouksessa, SoLusta keskusteltaessa, eräs valtuutettu jyrähti osuvasti, miten ”SoLu on tehty aikoinaan pysyväksi rakennukseksi”. Ja tottahan tuo on, kun vertaa sen perustuksia esimerkiksi yli sata vuotta paikallaan horjuneeseen Kirkonmäen koulun kivijalkaan. Edelleen, kun verrataan näitä kahta, voimme panna merkille, että jälkimmäinen rakennus on tehty hirrestä (eli puusta), joka ei ole millään muotoa koskaan osoittautunut kestäväksi materiaaliksi, varsinkaan maaseudulla. Sietääkin purkaa. Ja SoLu säilyttää. Pieni riski tässä kuitenkin on, sillä jostain syystä 25.9.2013 myönnetty rakennuslupa SoLulle on TILAPÄINEN?
Kivinen Puujalka

Ympärivuorokautista hoitoa tarvitsevat vanhukset joutuvat jonottamaan hoitopaikkaa kotona, mutta Somerolla käytetään yli puoli vuotta aikaa palvelutalon puuselvitykseen, joka ei tuo mitään uutta. Ei jaksa käsittää. Pahinta on se, että ilman Aran mukanaoloa tämä kädenvääntö ja viivytys todennäköisesti vain jatkuisi. Saammeko koskaan uutta taloa vai menetämmekö soten myötä kaiken?
Pettynyt päättäjiin

Kyllä taas maksaa mielellään veroja, kun miljardi euroa menee rokottamattomien sairaanhoitoon. Leikataan vaan poliiseilta, lasten koulutuksesta, ynnä muusta, että saadaan nämä sankarit hoidettua.
Yhdenvertaisuuttako?

Meinasin törmätä pakettiautoon Härkälän risteyksessä. Kuski tunki väkisin kolmion takaa eteen, ei edes huomannut tuloani Lamminniemen suunnalta. Keli oli erinomainen. Eikä ole ainoa täällä Somerolla, joka on tunkenut yllättäen eteen kolmion takaa.
Ihmettelijä