Eriarvoista…

0

Somero asettaa lapsiperheet eriarvoiseen asemaan siinä missä päin kunnan alueella asuvat. Kun Pajulassa ja Häntälässä lakkautettiin omat koulut, ei niissä paljon painanut lapsiperheiden sana. Jos nyt päättäjät antavat periksi vastustajille, jotka haluavat säilyttää kyläkoulut, on täysin selvää, miten eriarvoisesti lapsiperheitä kohdellaan. Kun näin isoja päätöksiä tehdään, niiden pitää olla tasa-arvoisia ja kaikki huomioonottavia.

Muutetaanko muualle?

Tuntuu oudolta, kun ajatellaan kaupungin työntekijöissä olevan ammattihenkilöstöä ja työntekijöitä. Myös kiinteistöalan ammattilaisia. Näin ei siis olekaan, koska taas täytyy ottaa ulkopuolinen yhtiö ”arvioimaan” seurakuntakeskuksen kunto ja mahdollinen remontoinnin tarve.

Onko järkeä vai ei?

Pyysin verottajaa salaamaan verotietoni välttyäkseni säälittäviltä katseilta kaupassa ja ”koita pärjätä” olkaan taputtelijoilta.

12 v. työttömyys- päivärahalla

Jäin ihmettelemään sitä, että kaupunki käytti betoni- ja puurakenteisen hoivakodin kustannusvertailun konsulttina betonirakennuksen suunnittelijaa. Oliko tasapuolista vai säästettiinkö?

Metsät hiilinieluiksi vai?

Vanhempien tehtävä on opettaa lapset ja nuoret olemaan roskaamatta – mielellään hyvän esimerkin avulla.

Sillä siisti

Perussuomalaisten kannanotto Someron kouluasioihin on minusta varsin raju, eikä se edistä yhteistyötä. En ole ollut mukana päättämässä.

Teuvo Kuu-Karkku

Somerolle tarvitaan toimiva pöytävuokrauskirpputori. Että olisi asiakkaita myös.

Ikävä Härkäkirppistä

Kiitokset taannoisesta Paimionjoki-yhdistyksen jutusta. Se oli ajankohtainen ja siinä oli minulle uutta tietoa. Jokikuva oli kaunis ja teksti hyvää kieltä. Sitä oli ilo lukea. Salomäenpää, jatka samaan malliin.

Tekstin äärelle rauhoittunut