Hiirulainen seikkailee Aholassa

0

Teatteri Mukamas vierailee Somerolla Aholassa Hiirulainen ja Suuri seikkailu -esityksellään.

Tarinassa hiirulainen on ystäviensä kanssa retkellä. Yhtäkkiä kumi puhkeaa pyörästä ja matkanteko vallan pysähtyy. Tästä alkaa Hiirulaisen Suuri seikkailu. Miten ystävykset ratkaisevat pulman? Onnistuvatko he paikkaamaan renkaan? Ja mitä sillä välin tapahtuu?

Koko perheen riemukas esitys yhdistelee sirkusta, tanssia ja nukketeatteria. Esityksen käsikirjoituksesta ja ohjauksesta vastaa Katarina Stycz , koreografiasta Ringa Aflatuni ja musiikista Edward Stycz . Esiintyjinä ovat Juuli Hyttinen ja Raisa Kekarainen .

– Hiirulainen ja Suuri seikkailu esityksiä on perjantaina kaksi. Ennakkotiedoista poiketen esitykset ovat siis Aholan talossa kaupungintalon edustalla. Esityksiin on vapaa pääsy, mutta paikkavaraus on toivottavaa, joten ottakaa yhteyttä sähköpostilla tai puhelimella, sanoo Someron Kulttuuri ry:n toiminnanjohtaja Liisa Mattila .