Joulupolusta on tullut jo perinne

0
Hovimäen leirintäalueen tienoo muuttuu joulupoluksi lauantaina 20.11. Vilma-tonttu saattaa olla myös silloin paikalla leirintäalueen isäntäparin Marko ja Mari Rantalan kera.

Hovimäen joulupolku järjestetään nyt viidettä kertaa. Luontoon ja ulkotulien valaisemalle polulle pääsee rauhoittumaan tulevana lauantaina 20.11.

Hovimäki Campingin yrittäjäpariskunta Mari ja Marko Rantala yhteistyökumppaneineen, paikallisten yrittäjien, yhdistysten ja yksityisten tukemana järjestää koko perheen tapahtuman. Ensimmäisen kerran se oli vuonna 2017.

– Tästä on tullut jo perinne. Kun näkee ihmisjoukon ja lasten kasvot tummassa illassa, jota ulkotulet valaisevat, niin siinä iso mieskin herkistyy, tietää Marko Rantala aiempien vuosien perusteella.

Viime vuonna paikalle saapui noin 450 henkeä.

– Ei tätä hyvän tahdon koko perheen tapahtumaa voi olla tekemättä, jatkaa Mari Rantala.

Tulijat ottaa vastaan joulukuusi ja joulumuorin mökki, joulupukin paja ja Jeesus-lapsen seimi. Niihin voi kurkistella ikkunan takaa.

Joulupolulla on tonttuja, paimenia ja kenties karhuperhe. Paikalla saattaa piipahtaa joulupukkikin.

Tehtäväradan suoritettuaan pääsee kokeilemaan onneansa ongintaan.

Kepparirata on käytössä. Poniratsastuksesta peritään pikku maksu.

Kirpputoripöydän tuotto menee hyväntekeväisyyteen. Joulukukkia on myynnissä.

Luvassa on 100 mukillista glögiä ja 150 annosta joulupuuroa. Kahvia, pullaa ja makkaraa saa maksua vastaan, joten taskuun kannattaa varata muutama euro.