Kiitoksia, risuja ja kehuja

0
Hovimäkeen oli taiottu kaunis tunnelma monenlaisin ulkovaloin.

Kiitos Hovimäen isäntäparille Joulupolun järjestämisestä, sekä myös talkoohenkisille, porukoille ja yhteistyökumppaneille! Vaivaa oli nähty taas runsaasti ja tapahtuma ilahdutti ihmisiä, joita saapui päivän mittaan paikalle runsain mitoin. Kannatti tulla pidemmänkin matkan takaa tänäkin vuonna.

Tunnelmaan ihastunut

Eräänä päivänä kulkiessani kauppaan, minulla oli kyynärsauva apuna lääkärin määräyksestä. Poikajoukko havaitsi minut ja kommentti kuului: ”Toi olisi helppo ryöstää.” Tällainen käyttäytyminen tulisi kaikkien kasvattajien, myös koulujen opettajien, ottaa nuorten kanssa keskustelun aiheeksi. Eihän täällä kohta suuri ikäihmisten joukko osallistu kaupungin elinvoiman ylläpitämiseen. Kauppareissutkin minimoidaan.

Muutanko pois?

Hienoa, että Somerolla on kaupunginjohtaja, joka vastailee lehdessä yleisönosastoon kirjoittaville! Ei ole monessa kunnassa.

Hämmästynyt vapaa-ajan asukas

Jos suunnitelmaa Kirkon koulun purkamisesta ei ole ollut, niin miksi siitä sitten on puhuttu niin paljon? Jos se on sisältynyt konsulttien ehdotukseen, niin se kai osoittaa, että konsulttien ehdotuksia ei ole syytä ottaa sellaisenaan ja jumalansa-nana joka detaljissa. Ei tekisi mieli kirjoittaa nimimerkillä, mutta menköön nyt näin pienessä detaljissa. Tuon nimimerkin ”Vastausta odotellessa” kirjoituksen olisi ehkä voinut kirjoittaa nimelläkin. Tähän mennessä kouluille, kartanoille ja pappiloille on löytynyt ottajat. Sekin on kyllä nyky-Suomessa ongelma, että kaikille arvokkaillekin julkisille kiinteistöille ei meinaa löytyä ottajia. Mutta kaiken kaikkiaan, kun ollaan näin perimmäisten suurten asioitten kanssa tekemisissä, niin voisi olla parempi kirjoittaa omalla nimellä, ettei mene trollaukseksi.

Huutaako puskista vai ei