Kokeile digilehteä perjantaina

0

Kymmenet paikallislehdet avaavat maksuporttinsa tai näköislehtensä vapaasti luettaviksi loppuviikosta. Niin myös Somero-lehti.

Pureudu paikallisiin -kampanja tuo 11.–14.11. esiin paikallislehtiä ja paikallisjournalismia sekä tarjoaa mahdollisuuden tutustua elämään eri puolilla Suomea.

Avoinna olevien lehtien linkit on koottu Uutismedian liiton verkkosivuille osoitteeseen www.uutismediat.fi/pureudu-paikallisiin-2021.

Linkki Somero-lehden lukemiseen löytyy myös meidän omilta verkkosivuiltamme,somerolehti.fi.

Näköislehden tai digilehden, miten kukin sitä kutsua haluaakaan, selkeä etu Somerolla on se, että se avautuu jo maanantai- ja torstai-iltaisin. Näin uutisiin ja tarjouksiin voi tutustua halutessaan jo illalla ennen varsinaista ilmestymispäivää.

Somero-lehdellä digitilaukset kasvavat tasaista tahtia, sillä esimerkiksi tänä vuonna tilausten määrä on kasvanut noin neljänneksellä (+25,7 %)verrattuna viime vuoteen.Paperisen lehden lukeminen on toki selvästi suosituinta, mutta yhä useampi ottaa digitaalisen näköislehden ja verkkosivujen lukuoikeuden paperisen lehtensä rinnalle.