Koronasta ja koulusta

0
Joulukadun avauksessa riitti väkeä.

Ihanaa taas käydä joulunavauksessa ja Ruokavassa. Ohjelmistosta ja tarjonnasta tuli hyvä pikkujoulunalusfiilis, siitä jatkaa kohti isoa Joulua.

Kiitos järjestäjät!

Menisin konserttiin. Minulla on 2 rokotusta, kohta kolmas. Mistä sen koronapassin saisin, kun minulla ei ole tietokonetta eikä tulostinta passin tekoon.

Syntynyt 40-luvulla

Someron kaupungin verkkosivuilla neuvotaan, että mikäli käytössäsi on verkkopankkitunnukset, mutta ei tulostinta, voit tulostaa koronatodistuksen Someron kaupungin kirjastossa. Mikäli käytössäsi ei ole verkkopankkitunnusta tai mobiilivarmennetta, ota yhteys Someron terveyskeskukseen p. 02 7792511 ja pyydä koronatodistus tulosteena.

Toimitus

Joulunavaus aloittaa joulun! Kiitos kaikille, jotka sen meille tarjoatte. Ohjelmaa on juuri sopivasti, puuro on ollut aina todella hyvää. Kulkueessa on tunnelma katossa (vai pitäisikö sanoa valoissa) ja Kiiruun puistossa on mukavan intiimi meininki. Päättäjien laulutuokio oli hauska.

Nauttinut

Komea ja kallis urheilukenttä on suunnitelmissa. Arvioiden mukaan oppilasmäärä on laskussa niin, että kouluja ollaan jo sulkemassa. Väki myös vanhenee kovaa vauhtia. Joten keitä ovat ne, jotka kenttää tulevaisuudessa käyttävät?

Kysytäänkö taas konsultilta

Jos Kirkonmäenkoulu lakkautetaan, niin se ei lopu, vaan siirtyy Kiiruun koulun yhteyteen. Eli meillä on kuitenkin kaksi alakoulua keskustassa. Eikö se olisi järkevintä ja lapsille turvallisinta antaa Kirkonmäen koulun jatkaa omana yksikkönään. Tuskin säästö on niin mojova, että kannattaa tuhota loistava koulu ja sen luoma turvallinen kasvuympäristö.

Lapset ensin

Koronamaksu rokottamattomille. 1000 euron maksu, jos et ota rokotetta. Kyllä alkaisivat rokotteet kelvata.

Rokotettu

Olin pitkän aikaa Lamminniemessä odottamassa isoa leikkausta, joka viipyi koronan takia. Hoitohenkilökunta oli hyvää, pätevää ja ystävällistä. Leikkaus meni hyvin ja nyt olen pysyvästi kotona.

Laila Nielsen

Mikä kiire oli vaihtaa äkkiä omaishoidontuen maksupäivä niin, että marraskuun ja joulukuun erät tulevatkin yhdessä vasta joulukuun viimeinen päivä? Se voi olla monelle verotuksellisesti huono juttu, meneehän siitä muutenkin kohtuuton vero, kun vertaa esimerkiksi työtulon verotukseen. Nyt emme saa sitä pientä korvausta ennen joulua, kuten tähän asti tullut kun maksupäivä ollut 15. Se korvaus on ollut apuna vähävaraisissa perheissä hoidettavallekin, tuomaan jouluiloa.

Surullinen oh

Vastaus edelliseen kysymykseen: Somerolla omaishoitajien palkkioiden maksu on toteutunut suhteessa muuhun kaupungin palkan- ja palkkioidenmaksuun nähden eriaikaisesti, kun maksupäivä on ollut palkkionmaksuun oikeutetun kuukauden päättymisen jälkeen seuraavan kuukauden aikana. Tämä aiheuttaa haasteen kuukausittaisen talousseurannan sekä tilinpäätöksen osalta alkuvuodesta. Tiedotus asiasta on tehty hyvissä ajoin, jotta omaishoitajien on mahdollista reagoida esimerkiksi verotuksen osalta.

Marjaana Sorokin kaupungin perusturvajohtaja

Koronapassin käyttö työpaikoilla voitaisiin aloittaa eduskunnasta.

Esimerkki

Kiitos sinulle joka toit J-B:n vessaan jääneen puhelimeni minulle, sillä tämänkin viestin lähetin.

Kiitos

Meillä on yksiö Somerolla. Vaikka sähkönkulutus on 0 euroa, niin lasku on 75,50 euroa. Tähän kuuluu perusmaksu, siirtomaksut ja 100 % energia. On se niin hullua ja väärin. Kyllä saadaan voitot suuriksi tällä tavalla.

Kake