Kosonen ja Lampiset palkittiin piirin parhaina

0
Mico Lampinen

Teksti Aulis Tiensuu

Silja Kosonen

Varsinais-Suomen Yleisurheilu on palkinnut tämän vuoden eri sarjojen parhaat yleisurheilijat. Someron Esan urheilijoista Jani Pihkasen valmentama Silja Kosonen palkittiin N19-sarjan parhaana sekä Tero Lampisen valmentamat Max Lampinen M17 ja Mico Lampinen P15-sarjojen parhaina. Kosonen voitti sarjansa MM- ja EM-kultaa sekä Max ja Mico Lampinen SM-kultaa.

Max Lampinen

Varsinaista palkintojenjakotilaisuutta ei tänä vuonna koronatilanteen vuoksi järjestetty.

Uusiksi Esan urheilijoiden tekemiksi piiriennätyksiksi kirjattiin Tommi Holttisen miesten seiväs 564, Max Lampisen M19 moukari 74.22 ja M17 moukari 80.96 (myös SE), Silja Kososen N, N22 ja N19 moukari 73,43 (myös SE:t sekä N19 ME), Mico Lampisen P15 kiekko 70,36 (myös SE) sekä Niilo Talosen P11 seiväs 291.