Kritiikkiä ja kiitosta

0
Kuva Liikenneturva

Pimeänä aikana pitäisi jokaisen tiellä liikenteessä tai ulkona liikkujan huomioida muita ihmisiä. Näkyvyys on tärkeä asia, autoilijoiden häikäisy vaaran paikka.

Huomio

Erityiskiitos Someron hammaslääkäriaseman uudelle ulkomaalaistaustaiselle hammaslääkärille sekä hammashoitajalle lapsemme lujassa olleen poskihampaan empaattisesta ja kärsivällisestä poistosta ja erittäin ystävällisestä hoidosta. Oli kiva päästä käyttämään englantia Somerollakin!

Somerolaistuneet äiti ja poika

Hankitaanpa tänä jouluna lahjat oman paikkakunnan liikkeistä. Vielä valinnanvaraa löytyy, mutta ei kauan, ellemme tue yrittäjiä käyttämällä palveluita.

Kaikkien etu

Pyhäinpäivä 6.11. oli suuri pettymys kirkossa. Olimme perheemme kanssa lähteneet kuulemaan isämme viimeistä tapahtumaa seurakunnassa, kynttilän sytytystä. Oli sytyttäjiä paljon, osasivat pukeutua asiallisesti sekä käyttäytyä, kiitos. Pappi puhui varmasti myös asiaan kuuluvaa, mutta niin hiljaa, ettei siitä saanut selvää kuin sieltä täältä. Vainajienkin nimet menivät, selvää sai vain vähän etunimestä sekä ehkä iän? Muuten nimi oli aivan kadoksissa. Erittäin ikävää. Äänentoistolaitteissa ei luultavasti ollut vikaa, koska reippaan tytön, joka luki viimeiseksi, joka sana kuului aivan selvästi. Tästä pois nukkuneiden viimeisestä tapahtumasta jäi paha mieli, jota ei voi korvata millään.

Paljon risuja

Onko kultakaivoshanke vielä elossa – meinaan meidän maaseudun tulevaisuuden turvaamiseksi? Hyville ideoille ja varsinkin niiden toteuttamiselle alkaa olla kiire, hopi hop.

Äyrejä

Nyt on niin tyhmä ehdotus laittaa ala-asteikäiset samaan kouluun yläastelaisten että lukiolaisten kanssa. Muutoinkin koulujen lakkautusuhat sekä luokkakokojen suurentamiset ovat tyhmiä. Kiusaamiset tulevat varmasti lisääntymään. Tässä asiassa pitää mennä oppilaiden hyvinvointi edellä.

Säilyttäkää koulut

Kurja paikallinen kauppakäyntikokemus arkena työpäivän jälkeen. Piti poiketa ja hakea jotain, niin ilkeäkäytöksinen vanhempi naisasiakas osui kohdalle.

Muualla ei ole