M.A. Numminen mukana Tampereen kirjamessuilla

0
M. A. Numminen

Tampereen Kirjamessut eli Kirjafestarit kerää kirjallisuuden ja kulttuurin ystävät Tampere-taloon viikonloppuna 4.–5.12. Ensimmäistä kertaa järjestettävillä festareilla kuullaan ja koetaan yli 250 ohjelmanumeroa ja puheenvuoroa 10 salissa, tavataan kuluneen vuoden huippukirjailijoita sekä jaetaan perinteinen Tulenkantaja -palkinto.

Messujen viimeisenä päivänä, sunnuntaina Maestro-sali on omistettu tietokirjallisuudelle. Haastatteluissa tavataan muun muassa kustannusalan konkari Leena Majander, Suomen kansainvälisesti menestynein stand up -koomikko Ismo Leikola sekä populaarimusiikin ammattilaiset Epe Helenius, Taija Holm ja Somerolta kotoisin oleva M.A. Numminen.

– Tampereella on ollut jo pitkään tilausta isolle kirjallisuuden ja kulttuurin tapahtumalle, ja mikä olisikaan parempi paikka koota lukuisat kirjojen ystävät saman katon alle kuin Tampere-talo. Ensimmäisen vuoden kunnianhimoinen tavoitteemme on ylittää 10 000 kävijän rajapyykki ja vakiinnuttaa festarit vuosittaiseksi tapahtumaksi, Tampere-talon liiketoimintajohtaja Mika Nevalainen paljastaa.