Marraskuussa todettu uutta 9 koronatartuntaa

0
Koronavirusnäytteistä eristetään ensin perimäainesta, joka monistetaan kuvan punaisessa laitteessa Turun yliopistollisessa keskussairaalassa. Lopulta monistetun perimän avulla selviää, onko näyte positiivinen vai ei. Kuva: Marttiina Sairanen.

Somerolla todettiin viime viikolla kolme uutta koronatartuntaa (tiistaina, perjantaina ja sunnuntaina). Tällä viikolla niitä on tähän mennessä todettu kaksi. Marraskuun aikana tartuntoja on todettu yhdeksän.

Somerolla on yhteensä 105 todettua koronatartuntaa keväästä 2020 alkaen.

Varsinais-Suomessa tapauksia on todettu viimeisten 14 vuorokauden aikana 1 401 ja sitä edeltävällä kahden viikon ajanjaksolla 1 015.

Ilmaantuvuus on maakunnassa nyt 288,9, kun se edeltävällä ajanjaksolla oli 209,31. Ilmaantuvuus kuvaa tapausten määrää kullakin ajanjaksolla 100 000 asukasta kohden.