Monosen muistokilpailut tanssitaan lauantaina

0
Tangoa tanssitaan ensi lauantaina.

Suomen Lavatanssi Yhdistys ry järjestää jo legendaariseksi muodostuneet Unto Monosen Muistokilpailut Someron monitoimitalolla lauantaina 13.11. Kilpailut ovat järjestyksessään 27. ja ne ovat saavuttaneet hyvin vahvan ja arvostetun aseman Suomen lavatanssiharrastajien keskuudessa. Tangossa joka toinen soitettava kappale on Unto Monosen tuotantoa.
Tänä vuonna on mukana myös Lava-Humppa Sm ja siitä tanssitaan vain yksi sarja.
– Kilpailuja on miellyttävä seurata, koska tanssityyli on hyvin lähellä tanssipaikoilla yleisesti tanssittavia tyylejä. Kilpailut voi katsoa kokonaisuudessaan tai vaihtoehtoisesti paikalle voi saapua katsomaan vain finaalit, joihin parhaimmisto on karsiutunut, kertoo järjestäjistä Kirsi Viitanen.
– Katsojilla on maskipakko ja kilpailijat käyttävät niitä, paitsi lämmittelytilassa sekä kilpailusuorituksen aikana. Kaikki noudattavat turvavälejä, huolehtivat käsien desinfoinnista ja vain kaukohalaukset ovat sallittuja.