Opetusverkoston esittelytilaisuuteen otetaankin tuplasti yleisöä

0

Oppimisympäristöselvityksestä sekä tulevaisuuden varhaiskasvatus- ja opetusverkon muutossuunnitelmista järjestetään kuntalaisille avoin esittelytilaisuus keskiviikkona 24.11. Tilaisuuteen on mahdollista osallistua etänä tai paikan päällä Kiiruun koulukeskuksen auditoriossa.

Aiemmin ilmoitettiin, että auditorioon on 50 paikkaa tarjolla. Avin uusien koronamääräysten myötä kaupunki laajensi mahdollisuutta osallistua tilaisuuteen koronapassin kanssa. Kiiruun auditorioon otetaan sisään nyt siis 100 henkilöä. Tilaisuuteen ilmoittautuminen tehdään etukäteen kaupungin verkkosivuilla olevan ilmoittautumislinkin kautta. Tilaisuuteen osallistuvilta toivotaan maskin käyttöä.

Sivistyslautakunta päätti kokouksessaan 9.11., että oppimisympäristöselvitystyö asetetaan nähtäville kuntalaisten kuulemista varten siten, että siitä voi antaa palautetta 30.11. mennessä. Kannanotot voi lähettää osoitteeseen kirjaamo@somero.fi. Esittelytilaisuus on osa kuntalaisten kuulemista.

Sivistyslautakunta tekee kuulemisen jälkeen kaupunginhallitukselle (ja annettavaksi edelleen valtuustolle) ehdotuksen kaupungin varhaiskasvatus- ja opetusverkon lähitulevaisuuden muutossuunnitelmasta.